TrabzonsporTrabzonspor'da Şenol Güneş tempo artırdı!

Trabzonspor'da Şenol Güneş tempo artırdı!

12.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, milli arada takımın gücünü artırmak için çalışmaları sıklaştırdı, bordo-mavililer dün çift antrenman yaptı.

Trabzonsporda Şenol Güneş tempo artırdı

Abdullah Avcı’nın ardından Trabzonspor’u devralan, ancak görev yaptığı son 5 maçta arzuladığı futbolu oynatamayan Teknik Direktör Şenol Güneş, takımın gücünü artırıcı çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

Her idmanın öncesinde oyuncularıyla yarım saatten fazla konuşan ve onlara istediklerini anlatan Güneş, çalışmalarda da istedikleri yapılıncaya dek tekrarlar yaptırıyor. Tecrübeli teknik adam, Başakşehir maçının oynanacağı 19 Ekim’e kadar bu tekrarları yaptırıp, bunun karşılığını görmeyi hedefliyor.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde dün yaptığı çift antrenmanla çalışmalarını sürdüren bordo-mavililer, sabah çalışmasında, ısınma hareketlerin ardından fonksiyonel kuvvet idmanı gerçekleştirdi.

Karadeniz ekibi, akşam antrenmanında ise taktik varyasyonların ağırlıklı olduğu çalışmalar yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in taktik çift kalede, öğrencilerinden ön alanda baskı istediği, kanat bindirmelere, beklerin katılması gerektiğine vurgu yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

3 YILDIZ NEREDE?

9 Ekim’den bu yana Başakşehir maçına hazırlanan Trabzonspor’da 3 futbolcunun kulübün paylaştığı görüntülerde yer almaması dikkat çekti. Sakat oldukları için tedavileri devam eden Savic, Denswil, Nwakaeme’nin tedavilerinin bir bölümünü ülkelerinde gerçekleştirdikleri belirtildi.