TrabzonsporTrabzonspor'da eleştirilerin odağı Ozan Tufan! Beklentileri karşılayamadı

Trabzonspor'da eleştirilerin odağı Ozan Tufan! Beklentileri karşılayamadı

25.09.2024 - 08:28 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 6. hafta geride kalırken Trabzonspor, henüz 3 puanla tanışamadı. Bordo-Mavililer'in sezon başındaki transferi Ozan Tufan'ın da şu ana kadar sergilediği performans tartışma konusu oldu.

Trabzonsporda eleştirilerin odağı Ozan Tufan Beklentileri karşılayamadı

Trabzonspor, Süper Lig’in geride kalan 6 hafta sonunda henüz galibiyetle tanışmadı. Ligde ikinci haftayı BAY takım olarak geçiren Karadeniz ekibi dün akşam Gaziantep FK ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak galibiyetle tanışamadı.

Haberin Devamı

Bu sezon Süper Lig’de oynadığı beş maçta da rakipleriyle yenişemeyen Trabzonspor, lig tarihinde bir ilke imza atmış oldu. Karadeniz ekibi, Süper Lig tarihinde Zonguldakspor’un (1979- 1980 sezonunda) ardından bir sezonda ilk 5 maçı berabere bitiren ikinci takım oldu.

OZAN TUFAN BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Yaz transfer döneminde takıma katılan isimlerden biri olan Ozan Tufan, geldiği günden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen isimlerden oldu. Eski günlerinin çok uzağında kaldığı gözlemlenen deneyimli orta saha oyuncusu, son olarak Gaziantep FK karşısında da vasatı aşamadı.

29 yaşındaki futbolcu, saha içerisinde aldığı kararlar ile Bordo-Mavili camianın tepkisini çekti. Ozan, bu sezon Karadeniz ekibinde çıktığı 10 maçta henüz skora da katkı yapamadı.

Yazarlar