Süper LigSüper Lig'de yaprak dökümü! 6 haftada 3 teknik direktör vedası

Süper Lig'de yaprak dökümü! 6 haftada 3 teknik direktör vedası

23.09.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de 6'ncı hafta maçları sonrasında 3 teknik direktörle yollar ayrıldı.

Süper Ligde yaprak dökümü 6 haftada 3 teknik direktör vedası

Türk futbolunun en üst seviye ligi Trendyol Süper Lig'de 6'ncı hafta maçları heyecanı sona erdi. Süper Lig'de 6'ncı hafta maçlarının tamamlanmasının ardından teknik direktör ayrılıkları yaşanmaya devam etti.

Haberin Devamı

Süper Lig'de 2024-2025 sezonunda şu ana kadar 3 takım sezona başladığı teknik direktör ile yollarını ayırdı. Süper Lig'de yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan Trabzonspor, Hatayspor ve Adana Demirspor'da ayrılıklar gerçekleşti.

Süper Lig'de yeni sezonda teknik direktör ayrılığına giden ilk takım Trabzonspor oldu. Bordo-mavili takımda sezona başlanan Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı. Abdullah Avcı'dan başlanan teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş getirildi.

Süper Ligde yaprak dökümü 6 haftada 3 teknik direktör vedası

Özhan Pulat ile birlikte sezona başlayan Hatayspor'da da ayrılık yaşandı. Özhan Pulat ile yollarını ayıran Hatayspor'da teknik direktörlük görevi için Rıza Çalımbay ile anlaşma sağlandı.

Süper Ligde yaprak dökümü 6 haftada 3 teknik direktör vedası

Süper Lig'de geride kalan 6 haftada sadece 1 puan toplayan Adana Demirspor'da ise Michael Valkanis dönemi sona erdi. Michael Valkanis ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da şu an için yardımcı antrenör Serkan Damla ile devam edileceği aktarıldı.