GalatasaraySüper Lig'de dengeleri değiştirecek transfer! Galatasaray'ın gözü Fenerbahçe'nin yıldızında

Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transfer! Galatasaray'ın gözü Fenerbahçe'nin yıldızında

09.10.2024 - 08:50 | Son Güncellenme:

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılan Batshuayi'yi renklerine bağlayan Galatasaray, sezon sonunda yine ezeli rakibinden bir ismi daha kadrosuna katabilir. İşte detaylar...

Süper Ligde dengeleri değiştirecek transfer Galatasarayın gözü Fenerbahçenin yıldızında

Süper Lig'de son iki sezonun şampiyonu Galatasaray, flaş bir operasyonla Michy Batshuayi transferini bitirmişti. Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren golcü futbolcu, 2024/25 sezonu yaz transfer döneminde Sarı Kırmızılı ekibin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe'deki opsiyonu, ilk 11'de yeterli maç sayısına ulaşmadığı için devreye girmemişti. Tecrübeli forvet, rotayı Samandıra'dan Florya'ya çevirirken Galatasaray, Fenerbahçe'nin bir yıldızına daha göz dikti.

SÖZLEŞMESİ BİTEN OYUNCULAR GÜNDEMDE

Fenerbahçe’de yönetimin gündemlerinden biri, sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular. Yaşları ilerleyen Dzeko ve Tadic konusunda aceleci davranılmayacak. Ancak İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel için Sarı-Lacivertliler elini çabuk tutmak istiyor.

HENÜZ SONUÇ ALINAMADI

İrfan cephesiyle yapılan görüşmelerde büyük mesafe kat edildi. İmzanın kısa sürede atılması bekleniyor. Samuel ile şu ana kadar yapılan görüşmelerden ise bir sonuç alınamadı.

Haberin Devamı

Süper Ligde dengeleri değiştirecek transfer Galatasarayın gözü Fenerbahçenin yıldızında

G.SARAY İDDİASI

Nijeryalı yıldıza İngiltere’den talipler var. Öte yandan Galatasaray’ın da bu transfer için sezon sonunu beklediği iddiası son dönemde gündemde. Fenerbahçe Yönetimi, 26 yaşındaki oyuncuyu bedava kaptırmamak için yeniden görüşme masasına oturmaya hazırlanıyor.

MAAŞ TALEBİ

Samuel’in senelik 2.5 milyon Euro’luk maaş talebi nedeniyle orta yol bulunamamıştı. Yönetim, başarılı sağ bekin menajeriyle kısa süre içinde yeniden masaya oturmayı planlıyor. Samuel’in milli takım kampından dönmesinin ardından da kendisiyle bir görüşme gerçekleştirileceği öğrenildi.

26 yaşındaki futbolcu Sarı Lacivertliler ile çıktığı 145 resmi maçta 7 kez gol sevinci yaşadı ve 14 asist yaptı. Nijeryalı sağ bek bu sezon ise sakatlık ve ceza nedeniyle 12 remi maçın sadece 6’sında oynayabildi.