FenerbahçeFenerbahçe'den Arda Güler bombası! Transfer planı belli oldu

Fenerbahçe'den Arda Güler bombası! Transfer planı belli oldu

09.10.2024 - 08:01 | Son Güncellenme:

İspanyol devi Real Madrid'de istediği süreleri bulmakta zorlanan Arda Güler için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekip, genç yeteneği yeniden kadrosuna katabilir. İşte detaylar...

Fenerbahçeden Arda Güler bombası Transfer planı belli oldu

Fenerbahçe’nin ocak ayında bir numaralı hedefi, yaz döneminde bitiremediği Cristian Medina transferini tamamlamak. Arjantinli yıldız bu süreçte sakatlık yaşamazsa imzayı atacak. Öte yandan Sarı Lacivertliler, bir fırsat transferi için de araştırmalara başladı.

Haberin Devamı

AYRILMAYI PLANLIYOR

İspanyol basınında son dönemde birçok farklı kaynakta, Arda Güler’in yeteri kadar forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğu ve bu durumun değişmemesi halinde ocak ayında Real Madrid’den ayrılmayı planladığı haberleri yapılıyor.

İspanyol devinin başkanı Florentino Perez, Milli yıldızımıza çok güvendiği için satmayı düşünmüyor. Fenerbahçe, ara transfer döneminde Arda’nın kiralanıp kiralanmayacağını öğrenmek için araştırmalara başlayacak.

Fenerbahçeden Arda Güler bombası Transfer planı belli oldu

ALİ KOÇ BİZZAT GÖRÜŞECEK

Sportif direktör Mario Branco’nun kısa süre içinde Eflatun-Beyazlılar ile bu konu için temas kuracağı öne sürüldü. Eğer Real Madrid, sezonun ikinci yarısında 19 yaşındaki oyuncunun kiralanmasına yeşil ışık yakarsa, muhtemelen ilk hamle Fenerbahçe’den gelecek. Başkan Ali Koç’un, kendilerini seçmesi için Arda Güler ile bizzat görüşebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Bu transfer, Sarı-Lacivertliler için iki anlamda önemli. Her ne kadar Mourinho kendisinden vazgeçmese de Szymanski, hücum anlamında bir türlü performansını artıramadı. Polonyalı oyuncu, 1 gol ve 2 asistle beklentilerin çok altında asist katkısı sağladı.

Öte yandan Galatasaray’ın Victor Osimhen’e imza attırması sonrası Sarı-Lacivertli taraftarların da kendi yönetimlerinden büyük bir yıldız beklentisi vardı. Yaz transfer döneminde bu gerçekleşmedi. Eğer Arda, ocakta kiralanabilirse, 12. adamın bu talebi de yerine gelecek. Jose Mourinho da hücumun her bölgesinde görev yapabilen müthiş bir jokere sahip olacak.

Yazarlar