Beşiktaş Son dakika: Romain Saiss, Beşiktaş'ta iddiası! Geliş tarihi ve maliyetini duyurdular

Son dakika: Romain Saiss, Beşiktaş'ta iddiası! Geliş tarihi ve maliyetini duyurdular

04.06.2022 - 17:55 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bu sezon istenen performansı sergileyemeyen Beşiktaş gelecek sezon için transfer hamlelerine başladı. Siyah-beyazlılar, uzun süredir Romain Saiss ile pazarlık halindeydi. Beşiktaş'ın Faslı savunmacıyla anlaştığı iddia edildi. Romain Saiss'in İstanbul'a geliş tarihi ve maliyeti belli oldu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika: Romain Saiss, Beşiktaşta iddiası Geliş tarihi ve maliyetini duyurdular

Valerien Ismael yönetiminde üçlü savunmaya dönen Beşiktaş, alternatifli bir kadro kurmak için stoper takviyesinde bulunma kararı aldı. Siyah-beyazlılar ilk hamlesini yapmak için çalışmalarını hızlandırdı. Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde olduğu Romain Saiss'le anlaştığı ve Faslı futbolcunun İstanbul'a geliş tarihinin belli olduğu iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberin Devamı

DOMAGOJ VİDA VEDA ETTİ

Beşiktaş'ta uzun süredir forma giyen Domagoj Vida'nın sözleşmesi sona erdi. Siyah-beyazlılar ile Hırvat savunmacı arasında pazarlıklarda anlaşma sağlanamadı. Beşiktaş, tecrübeli futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı. 33 yaşındaki oyuncu 2021-2022 sezonunda 31 müsabakada siyah-beyazlı formayı giydi. Domagoj Vida bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırdı.

Son dakika: Romain Saiss, Beşiktaşta iddiası Geliş tarihi ve maliyetini duyurdular

ABDÜLKERİM BARDAKCI GÜNDEME GELDİ

Beşiktaş'ta Domagoj Vida'nın ayrılmasının ardından Abdülkerim Bardakcı gündeme geldi. Konyaspor'da bu sezon harika bir performans sergileyen 27 yaşındaki savunmacı için siyah-beyazlılar hamle yaptı. Yeşil-beyazlılar ile yapılan pazarlıklarda ilerleme kat edilemediği öğrenildi.

ROMAIN SAISS'LE ANLAŞMA SAĞLANDI

Haberin Devamı

Tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Beşiktaş flaş bir hamlede bulundu. Siyah-beyazlılar, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren Romain Saiss'i gündemine aldı. Beşiktaş ile Faslı futbolcu arasındaki pazarlıklarda anlaşma sağlandığı iddia edildi.

Son dakika: Romain Saiss, Beşiktaşta iddiası Geliş tarihi ve maliyetini duyurdular

3+1 YILLIK ANLAŞMA

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş, 32 yaşındaki oyuncuyla transfer için anlaşma sağladı. Siyah-beyazlıların tecrübeli savunmacıyla 3+1 yıllık sözleşme imzalayacağı vurgulandı.

1.5 MİLYON EURO İMZA PARASI

Beşiktaş'ın Romain Saiss'e ödeyeceği yıllık garanti ücretin 1 milyon 750 bin euro olacağı yazıldı. Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcunun istediği 1 milyon 500 bin euroluk imza parası konusunda da futbolcuyla anlaştıkları ve istedikleri indirimi aldıkları kaydedildi.

Son dakika: Romain Saiss, Beşiktaşta iddiası Geliş tarihi ve maliyetini duyurdular

17 HAZİRAN BEKLENİYOR

Romain Saiss ile transfer için anlaşma sağlayan Beşiktaş'ın işi resmiyete dökmek için Fas Milli Takımı'nın kampının sona ermesini beklediği ve 17 Haziran'da başlayacak transfer dönemini beklediği vurgulandı. 32 yaşındaki savunmacının bu tarihten sonra İstanbul'a geleceği ve imzaların atılacağı belirtildi.

Jorge Jesus Fenerbahçe'de: 2013'ten bugüne uzanan hikaye