GalatasarayGalatasaray, Gabriel Sara transferini bitirdi! Maliyeti belli oldu

Galatasaray, Gabriel Sara transferini bitirdi! Maliyeti belli oldu

03.08.2024 - 01:05 | Son Güncellenme:

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da orta saha transferinde sona yaklaşıldı. Sarı-kırmızılılar, Norwich City forması giyen Gabriel Sara için geri sayıma geçti. Brezilyalı orta sahanın maliyeti belli oldu.

Galatasaray, Gabriel Sara transferini bitirdi Maliyeti belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar orta saha transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, 25 yaşındaki orta saha Gabriel Sara'nın transferinde gaza bastı.

Haberin Devamı

Championship ekibi Norwich City'de forma giyen Brezilyalı futbolcu için prensipte anlaşılan rakamların belli olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki orta saha için dikkat çeken bir bonservis bedeli ödeneceği aktarıldı.

Sports Digitale'in haberine göre; Galatasaray ve Norwich City, Gabriel Sara transferi için anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılarda kurmayların, Brezilyalı futbolcuyu Türkiye'ye getirmek için uçak arayışında olduğu kaydedildi.

Galatasaray, Gabriel Sara transferini bitirdi Maliyeti belli oldu

Sarı-kırmızılıların, Gabriel Sara'yı İstanbul'a getirmek için bazı havacılık şirketleriyle görüşmelere başladığı belirtildi. Gabriel Sara'nın sağlık kontrolü için kısa sürede İstanbul'a getirilmesinin planlandığı vurgulandı.

Ertan Süzgün'ün haberine göre; Galatasaray'ın Gabriel Sara ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi. Brezilyalı futbolcunun transferi için 20 milyon euronun altında bir bonservis bedeline anlaşma sağlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Gabriel Sara'nın bonservisini 3 yıllık ödeme planı üzerinden gerçekleştireceği vurgulandı. Brezilyalı orta sahanın, sarı-kırmızılı takımda yıllık 2 milyon 200 bin euro ile 2 milyon 500 bin euro arasında maaş alacağı kaydedildi.

Galatasaray, Gabriel Sara transferini bitirdi Maliyeti belli oldu

Gabriel Sara, geride kalan sezonda Norwich City formasını 53 müsabakada terletti. Brezilyalı orta saha, bu karşılaşmalarda 14 gol atma başarısı gösterdi. Gabriel Sara, takım arkadaşlarına 13 asist yaptı.

Gabriel Sara'nın Championship ekibi Norwich City ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro.

Sao Paulo altyapısında yetişen Gabriel Sara, 2022-2023 sezonu başında Norwich City'e imza attı. Norwich City, Gabriel Sara için 10 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.