FenerbahçeFenerbahçe'den Sofyan Amrabat operasyonu! Transfer teklifinin ayrıntıları belli oldu

Fenerbahçe'den Sofyan Amrabat operasyonu! Transfer teklifinin ayrıntıları belli oldu

02.08.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Lille maçı öncesi kadrosuna takviyede bulunmayı hedefleyen Fenerbahçe'de tüm gözler Sofyan Amrabat'a çevrildi. Sarı-lacivertlilerin, Faslı orta sahaya sunduğu teklifin ayrıntıları netlik kazandı.

Fenerbahçeden Sofyan Amrabat operasyonu Transfer teklifinin ayrıntıları belli oldu

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde orta saha arayışlarının hız kazandığı dönemde tüm gözler Sofyan Amrabat'a çevrildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat transferinde tüm şartları zorladığı aktarıldı. Fiorentina'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Faslı futbolcunun Atletico Madrid, Juventus, Milan ve Napoli'nin de gündemine geldiği ancak en büyük ilginin Fenerbahçe tarafından gösterildiği belirtildi.

Fanatik'in İtalyan basınına dayandırdığı haberine göre; Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat transferi için görüşmelerini sıklaştırdığı aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin transfer listesindeki Faslı futbolcunun kariyerini Türkiye'de sürdürmeye sıcak baktığı vurgulandı.

Fenerbahçeden Sofyan Amrabat operasyonu Transfer teklifinin ayrıntıları belli oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Sofyan Amrabat ile geride kalan haftada bizzat görüştüğü kaydedildi. Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat için 10 milyon euro bonservis bedeli ödemek istediği aktarıldı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin, Sofyan Amrabat'a 4 yıllık sözleşme önerisinde bulunduğu belirtildi. Tecrübeli orta sahaya yıllık 6 milyon euro teklif edildiği vurgulandı.

Sofyan Amrabat'ın bazı Premier Lig kulüpleri tarafından takip edildiği kaydedildi. 27 yaşındaki orta sahanın Fiorentina ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Sofyan Amrabat'ın güncel piyasa değeri 22 milyon euro.

Fenerbahçeden Sofyan Amrabat operasyonu Transfer teklifinin ayrıntıları belli oldu

Utrecht altyapısında yetişen Sofyan Amrabat daha sonra Feyenoord, Club Brugge, Hellas Verona ve Fiorentina'da oynadı. Sofyan Amrabat, geride kalan sezonda kiralık olarak Manchester United forması giydi.

Sofyan Amrabat, Fas Milli Takımı'nda 57 karşılaşmada süre aldı.

Yazarlar