Fenerbahçe Fenerbahçe transfer bombasını patlattı! 20 milyon euro karşılığında anlaşıldı

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı! 20 milyon euro karşılığında anlaşıldı

04.07.2024 - 17:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmaları hız kazandı. Michy Batshuayi ile vedalaşan sarı-lacivertliler, yeni golcüsünü buldu. Fenerbahçe'nin bu transferde 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öne sürüldü.

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı 20 milyon euro karşılığında anlaşıldı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertliler, uzun süredir peşinden koştuğu başarılı santrforun transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin bu transferde ödeyeceği bonservis bedeli dudak uçuklattı. Sarı-lacivertlilerde Jose Mourinho'nun transfer listesindeki ilk oyuncu için el sıkışıldığı kaydedildi.

CNN Portekiz'in haberine göre; Fenerbahçe, Sevilla forması giyen Youssef En-Nesyri transferi için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin, Sevilla ile yaptığı pazarlıklarda anlaşma sağladığı kaydedildi.

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı 20 milyon euro karşılığında anlaşıldı

Fenerbahçe'nin Youssef En-Nesyri transferi için 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi. Fenerbahçe'nin Sevilla ile pazarlıklarına 15 milyon euro bandından başladığı aktarıldı.

Faslı forvetin, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun transfer listesinin ilk sıralarında yer aldığı vurgulandı. Süper Lig devinin, 27 yaşındaki forvetin transferini kısa süre içerisinde açıklamasının beklendiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Youssef En-Nesyri, geride kalan sezonda Sevilla formasını 41 maçta terletti. 27 yaşındaki santrfor, bu müsabakalarda 20 gol atma başarısı gösterdi. Başarılı forvet, takım arkadaşalarına 3 asist yaptı.

Fenerbahçe transfer bombasını patlattı 20 milyon euro karşılığında anlaşıldı

Fenerbahçe'nin yeni forveti olması beklenen Youssef En-Nesyri'nin Sevilla ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Youssef En-Nesyri'nin güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Malaga altyapısında futbola başlayan Youssef En-Nesyri daha sonra Leganes'te oynadı. Sevilla, 2019-2020 sezonu devre arasında tecrübeli forvet için 20 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Youssef En-Nesyri, Fas Milli Takımı'nda 73 maça çıktı ve 20 gol sevinci yaşadı.

BATSHUAYI, GALATASARAY'A GİTTİ

Fenerbahçe'de Belçikalı forvet Michy Batshuayi ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştı. 30 yaşındaki santrfor, sarı-lacivertlilerin ezeli rakibi Galatasaray'a imza atmıştı.

Michy Batshuayi'nin Galatasaray'a maliyeti KAP'a bildirilmişti. Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir."