FenerbahçeFenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu transferini açıkladı!

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu transferini açıkladı!

27.08.2024 - 19:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi konusunda görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu transferini açıkladı

Fenerbahçe Kulübü, milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekibi Brighton'la görüşmelere başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Futbol AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, şu ifadeler kullandı:

"Futbol A takımı oyuncularımızdan Ferdi Erenay Kadıoğlu'nun, İngiltere'nin The Brighton and Hove Albion FC kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır."

Sarı-lacivertli kulüp, Ferdi Kadıoğlu'nun transfer görüşmelerinde bulunması için oyuncunun İngiltere'ye gitmesine geçen hafta izin vermişti.

298 DAKİKA SAHADA KALDI

Jose Mourinho, milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'na bu sezon 5 maçta süre verdi. 24 yaşındaki sol bek, bu karşılaşmalarda 298 dakika sahada kaldı ve 1 gol sevinci yaşadı.

ESA altyapısında futbola başlayan Ferdi Kadıoğlu daha sonra NEC Nijmegen'de oynadı. Fenerbahçe, genç futbolcuyu 2018-2019 sezonu başında kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertliler, Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için 1 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödemişti.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda 20 karşılaşmada süre aldı. 24 yaşındaki sol bek, bu mücadelelerde 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Ferdi Kadıoğlu'nun güncel piyasa değeri 30 milyon euro.