BeşiktaşCiro Immobile resmen Beşiktaş'ta! Transfer maliyeti belli oldu

Ciro Immobile resmen Beşiktaş'ta! Transfer maliyeti belli oldu

13.07.2024 - 17:02 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Lazio'dan tecrübeli forvet Ciro Immobile'yi kadrosuna kattı. Siyah-beyazlılar, İtalyan santrforun maliyetini KAP'a bildirdi.

Ciro Immobile resmen Beşiktaşta Transfer maliyeti belli oldu

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'tan yine bir yıldız transfer hamlesi geldi. Gabriel Paulista ve Rafa Silva hamleleriyle dikkat çeken siyah-beyazlılar, Lazio'dan Ciro Immobile'yi transfer etti.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlılar, Ciro Immobile ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. İtalyan santrfora yıllık 6 milyon euro garanti ücret ödeneceği belirtildi.

Beşiktaş, Ciro Immobile ile imzalanan anlaşmanın detaylarını KAP'a bildirdi. Siyah-beyazlılardan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcu Ciro Immobile transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonundan başlamak üzere 2 sezon için anlaşılmış olup, oyuncuya her sezon için net 6.000.000 Avro garanti ücret ödenecektir."

BEŞİKTAŞ'TA KLİP HAZIRLIĞI

Ciro Immobile, geride kalan sezonda Lazio formasını 43 resmi maçta terletti. 34 yaşındaki santrfor, bu müsabakalarda 11 gol atma başarısı gösterdi. Ciro Immobile, takım arkadaşlarına 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

DEV TAKIMLARDA OYNADI

Salernitana altyapısında yetişen Ciro Immobile daha sonra Sorrento ve Juventus'ta oynadı. Juventus, Ciro Immobile'yi Siena, Grosseto ve Pescara'ya kiraladı. İtalyan yıldız, 2012-2013 sezonunda Genoa'ya gitti. Juventus, 2013-2014 sezonunda yeniden Immobile'yi transfer etti. Ciro Immobile, Juventus'a imza attıktan 10 gün sonra Torino'nun yolunu tuttu. Torino, 2014-2015 sezonunda Ciro Immobile'yi Borussia Dortmund'a gönderdi.

Borussia Dortmund, 2015-2016 sezonu başında Ciro Immobile'yi Sevilla'ya kiraladı. Sevilla, devre arasında İtalyan yıldızın bonservisini aldı. Ciro Immobile, hemen ertesinde Torino'ya kiralandı.

Lazio, 2016-2017 sezonu başında Ciro Immobile'yi 9 milyon 450 bin euro bedelle transfer etti.

57 KEZ MİLLİ OLDU

34 yaşındaki santrfor, İtalya Milli Takımı'nın formasını 57 karşılaşmada terletti. Ciro Immobile bu müsabakalarda 17 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Ciro Immobile'nin güncel piyasa değeri 4 milyon euro.

Ciro Immobile kariyerinde şu başarılara imza attı:

1- Altın Ayakkabı
1- Avrupa Şampiyonası şampiyonluğu
1- İtalya Kupası şampiyonluğu
2- İtaya Süper Kupası şampiyonluğu
1- Almanya Süper Kupası şampiyonluğu