VoleybolFenerbahçe'nin Magdalena Stysiak belirsizliği! Ezeli rakip talip oldu

Fenerbahçe'nin Magdalena Stysiak belirsizliği! Ezeli rakip talip oldu

13.07.2024 - 11:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı yaptığı transferlerle yeni sezona bomba bir giriş yaptı. Altın Üçlü'yü takımda tutan Fenerbahçe'de Stysiak'ın son durumu belli oldu

Fenerbahçenin Magdalena Stysiak belirsizliği Ezeli rakip talip oldu

Yeni sezon kadro yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda transfer çalışmaları hız kesmiyor. Sarı Melekler'de Stysiak'ın transferdeki son durumu belli oldu.

Haberin Devamı

YENİ BAŞANTRENÖR FENOGLIO
Fenerbahçe, son olarak Polonya Ligi takımlarından Chemik Police’i çalıştıran İtalyan Başantrenör Marco Fenoglio ile anlaşmaya vardı. 2000-2001 sezonda başladığı antrenörlük kariyerinde çok sayıda kulüp takım çalıştıran ve CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu başta olmak üzere birçok başarıya imza atan Marco Fenoglio, 2018-2021 yıllarında ise Slovakya Kadın A Milli Voleybol Takımı başantrenörlüğü görevini yürüttü.

Fenerbahçenin Magdalena Stysiak belirsizliği Ezeli rakip talip oldu

VARGAS, ARINA VE ANA ÜÇLÜSÜ FENERBAHÇE'DE KALDI
Fenerbahçe Medicana, gelecek sezon öncesi iç transferde milli yıldızlarıyla sözleşme uzattı. Sarı-lacivertliler, Meliha Diken ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.

Gizem Örge ve Aslı Kalaç, Fenerbahçe Medicana ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Fenerbahçe Medicana, Melissa Vargas'ın sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Öte yandan Bojana Drca'nın sözleşmesi 1 yıl, Ana Cristina'nın sözleşmesi ise 3 yıl daha uzatıldı.

Haberin Devamı

STYSIAK'TA SON DURUMU
Melissa Vargas'ın yokluğunda geçen sezon takıma transfer olan Polonyalı pasör çaprazı kısa sürede yakaladığı uyumla hem başarı oldu hem de sarı-lacivertli taraftarların büyük sevgisini kazandı. Sultanlar Ligi'nde THY'nin ilgilendiği Magdalena Stysiak'ın geleceği merak konusu oldu.

Fenerbahçenin Magdalena Stysiak belirsizliği Ezeli rakip talip oldu

FENERBAHÇE TAKIMDA TUTMAK İSTİYOR
Sözleşmesi devam eden Polonyalı yıldızı kulüp takımda tutmak istiyor. Öte yandan menajerinin ayrılık için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Önümüzdeki günlerde kararının netleşmesi bekleniyor.

TÜRKİYE'DE KALACAĞIM
Polonyalı pasör çaprazı daha önce transferle ilgili gelen soruya: "Gelecek sezon mu? Kesinlikle Türkiye'de kalacağım." demişti.