FenerbahçeSofyan Amrabat: 'Galatasaray derbisiyle ilgili çok şey duydum'

Sofyan Amrabat: 'Galatasaray derbisiyle ilgili çok şey duydum'

15.09.2024 - 19:38 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat ve Çağlar Söyüncü açıklamalarda bulundu.

Sofyan Amrabat: Galatasaray derbisiyle ilgili çok şey duydum

 

 Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de Sofyan Amrabat ve Çağlar Söyüncü açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

AMRABAT: TARAFTAR MAÇ SONUNA KADAR SUSMADI

Maç sonu konuşan Sofyan Amrabat şunları söyledi: "Geleli çok zaman olmadı, takımla birlikte ilk 3 antrenmana çıktım. Bugün de sahadaydım. Bana göre güçlü, zor bir takıma karşı oynadık. Taraftarlar, kendi evimizde oynuyormuş atmosferi yarattı. Isınmadan maç sonuna kadar hiçbir şekilde susmadılar. Galibiyetten dolayı mutluyuz. Umarım onları mutlu etmeye devam ederiz."

GALATASARAY MAÇI İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ
"Bu derbiyle ilgili çok şey duydum. Konsantrasyonu yüksek, güçlü bir maç olacağını düşünüyorum. Amacımız sahada güzel bir oyun ortaya koymak ve taraftarımızı mutlu edecek sonuç almak. Sabırsızlanıyoruz bu maç için."

"Fiziksel anlamda fit olduğumu söyleyebilirim. Takıma henüz geldim, elbette adaptasyon için bir süre gerekecek. Bu normal ama Fiorentina ve milli takımda maç oynadım. Kendimi fit hissediyorum."

Haberin Devamı

ÇAĞLAR: İYİ OYNAMADIK BUGÜN
Çağlar Söyüncü ise galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu: "Bugün aslında istediğimiz 3 puanı aldık ama istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadığımızı düşünüyorum. Daha iyi olmalıyız, biz Fenerbahçe'yiz. Takım arkadaşlarıma yardımcı olmak istedim, 3-0 olmasını isterdim. İyi bir skor aldık ama iyi oyun oynamadık bugün. Toparlanmamız lazım."

SAHA İÇİNDE BÖYLE TARTIŞMALAR OLUYOR
"Jayden, kalbi temiz çocuk. Herkes öyle. Fenerbahçe'nin başarısı için saha içinde böyle tartışmalar oluyor. Onlar çok normal. Hepimiz büyük bir aileyiz. Kendi aramızda onlara aldırış etmiyoruz. Onlar bizim için basit şeyler."