FenerbahçeFenerbahçe'den penaltı tepkisi! Futbolcular itiraz etti

Fenerbahçe'den penaltı tepkisi! Futbolcular itiraz etti

15.09.2024 - 17:35 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk yarısında yaşanan penaltı pozisyonu tartışma yarattı.

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk oldu. Maçın ilk yarısındaki penaltı tartışması damga vurdu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE PENALTI BEKLEDİ
10. dakikada Mert Müldür'ün sağ kanattan ortasında top Brekalo'dan döndü. Fenerbahçe penaltı bekledi. Fenerbahçeli futbolcular, Brekalo'nun elle oynadığı yönünde penaltı itirazında bulundu.

VAR'DAN UYARI GELMEDİ
Hakem Halil Umut Meler, bir süre VAR hakemi Sarper Barış Saka ile görüşmesinin ardından oyunun köşe vuruşu ile başlamasını istedi.

Fenerbahçeden penaltı tepkisi Futbolcular itiraz etti

VAR'DAN PENALTI UYARISI
35. dakikada Fenerbahçe'de Allan Saint-Maximin, rakip ceza sahasında Opoku ile girdiği mücadele sonrası yerde kaldı. Fenerbahçe penaltı bekledi. Hakem Halil Umut Meler, VAR'dan gelen uyarı sonrası pozisyonu izlemeye gitti. Fenerbahçe, VAR incelemesinin ardından 37. dakikada penaltı kazandı.

Hakem Halil Umut Meler, pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını gösterdi. Fenerbahçe penaltı kazandı. Opoku sarı kart gördü.

Haberin Devamı

6 OYUNCU KADRODA YOK
Fenerbahçe, Kasımpaşa müsabakasında 6 oyuncusundan yararlanamadı. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Bright Osayi-Samuel ile Alexander Djiku'nun yanı sıra henüz fiziksel olarak hazır olmayan yeni transfer Filip Kostic kadroda yer almadı. Bartuğ Elmaz, Levent Mercan ve Ryan Kent de teknik heyet tercihiyle kadroya dahil edilmedi.

DZEKO İLK KEZ YEDEK
Fenerbahçe'nin golcü ismi Edin Dzeko, bu sezon ligde ilk kez yedek soyundu. Teknik direktör Jose Mourinho, Dzeko'nun yerine ileri uçta Youssef En-Nesyri'ye şans verdi.

BECAO 2 MAÇ SONRA İLK 11'DE
Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunmacısı Rodrigo Becao, 2 maç sonra ilk 11'de forma giydi. Süper Lig'in 2. haftasındaki Göztepe maçında ilk 11'de görev alan Becao, Çaykur Rizespor ve Alanyaspor müsabakalarında ise yedekler arasında yer almıştı.

YENİ TRANSFER AMRABAT KADRODA
Fenerbahçe'nin yeni transferi Sofyan Amrabat, Kasımpaşa maçında kadroya dahil edildi. Faslı orta saha, müsabakaya yedek kulübesinde başladı. Bu arada sarı-lacivertli taraftarlar, maç öncesinde yeni transferlere sevgi gösterisinde bulundu.

YUSUF AKÇİÇEK KADRODA
Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho, Kasımpaşa karşısında altyapıdan bir ismi kadroya aldı. Sarı-lacivertlilerin 18 yaşındaki savunma oyuncusu Yusuf Akçiçek, müsabakaya yedek kulübesinde başladı.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI
Fenerbahçeli taraftarlar, Kasımpaşa müsabakasında takımlarını yalnız bırakmadı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda takımlarının yanında yer alan sarı-lacivertli taraftarlar, kendilerine ayrılan deplasman tribününün tamamını doldurdu.

YÖNETİM TAM KADRO TRİBÜNDE
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, Kasımpaşa maçına tam kadro olarak geldi. Başkan Ali Koç ve yöneticiler, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda takımlarının yanında oldu. Öte yandan Kasımpaşa Kulübü Başkanı Fatih Saraç, müsabaka öncesinde Ali Koç'a çiçek verdi.