FenerbahçeSerdar Aziz bombası! Eski Galatasaraylı peşine düştü

Serdar Aziz bombası! Eski Galatasaraylı peşine düştü

09.09.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Avusturya kampından ayrılan ve daha sonra herhangi bir takıma imza atmayan Serdar Aziz ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Serdar Aziz bombası Eski Galatasaraylı peşine düştü

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen ve kendisi de takımdan ayrılmaya sıcak bakan Serdar Aziz, sezon başında transfer görüşmeleri için izin alarak Avusturya kampından ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Yıldız futbolcu, bu süreçte çok sayıda kulüple görüşmesine rağmen henüz resmi imza atmamıştı. Serdar Aziz'in Galatasaray'ın eski futbolcusunun radarında olduğu öne sürüldü.

Sabah'ın haberine göre; Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'un Serdar Aziz'i radarına aldığı aktarıldı. Serdar Aziz için Eyüpspor'un harekete geçtiği belirtildi. 33 yaşındaki stoperle görüşmelerin başladığı kaydedildi.

Öte yandan Serdar Aziz'in İstanbul'dan ayrılmak istemediği vurgulandı. Öte yandan taraflar arasında anlaşma sağlanması durumunda Fenerbahçe'nin transfere izin vereceği belirtildi.

Fenerbahçe, Serdar Aziz'in Avusturya kampından ayrıldığı dönemde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"2018-2019 sezonundan itibaren formamızı giyen Serdar Aziz, teknik direktörümüz Jose Mourinho ile görüşerek kamptan ayrılmıştır. Futbolcuya transfer görüşmeleri için izin verilmiştir."

Haberin Devamı

Serdar Aziz'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 33 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 600 bin euro.

Bursaspor altyapısında yetişen Serdar Aziz bir dönem Merinosspor'da kiralık olarak forma giydi. Galatasaray'da da oynayan Serdar Aziz, 2018-2019 sezonu devre arasında Fenerbahçe'ye imza attı.

Serdar Aziz, A Milli Futbol Takımı'nda 18 karşılaşmada süre aldı. 33 yaşındaki savunmacı, bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi.