FenerbahçeSenad Ok'tan Mourinho ve tazminat çıkışı! 'Ya düzelecek ya da gidecek'

Senad Ok'tan Mourinho ve tazminat çıkışı! 'Ya düzelecek ya da gidecek'

23.10.2024 - 13:46 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'deki son gelişmeleri, Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok değerlendirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde İngiliz devi Manchester United ile karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele öncesi sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer Insragram canlı yayınında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

Fenerbahçe'de pek iç açıcı bir durum yok. Şu an hoca ile takım uyumu oluşmadı. Hoca oyunda ısrar ediyor. Bu ısrar devam ettiği sürece toparlaması bence zor. Moral, motivasyon kaybı var. Oyun anlamında umut yok.

OOSTERWOLDE'NİN YOKLUĞU

Bu maç için Oosterwolde'nin yokluğunda Kostic veya Levent Mercan'ı koyabilirsin ama UEFA listesinde yok ikisi de. Dolayısıyla daha sıkıntılı bir hale geldi. Ya Djiku ya da Mert Müldür oraya alınacak. Olumlu tek şey fırsat maçı olarak gçrürüse ve kazanırsa fırsata çevirebilir.

'MANCHESTER'A UYGUN OLABİLİR'

Mourinho'nun oyun anlayışı defansif, Manchester United'a karşı daha uygun olabilir. Her ne olduysa ligde kaldı, farklı bir platform ve dünya devi bir takım var karşıda.

Haberin Devamı

'KENDİNİ TOPARLAMASI LAZIM'

Vücut dili, enerjisi pek iyi gelmiyor. Bize iyi gelmiyorsa oyunculara da iyi gelmiyordur. Kendini toparlaması lazım. Verdiğimiz değeri ve saygıyı bize vermesi lazım.

Senad Oktan Mourinho ve tazminat çıkışı Ya düzelecek ya da gidecek

DAUM VE ZİCO ÖRNEĞİ

Neden yabancı hocaların şampiyon olamadığını analiz ederse bir şeyler görebilir. Yabancı hocaların kendisini Daum ve Zico gibi değiştirmesi lazım. Mourinho kendi bildiği yoldan giderse Fenerbahçe'nin işi zor. Hayal kırıklığı yaşıyorum.

KADRO PLANI

Kadroda Youssef En-Nesyri'yi ve Maximin'i bekliyoruz. Ligde oynayan bazı oyuncuların dinlendirilmesini bekliyoruz. Szymanski zaten vazgeçilmezi. Orta sahada Fred ve Amrabat olacak. Savunma hattı ama çok önemli, sol bekin değişmesiyle uyum problemi yaşanabilir.

'TAZMİNATI 3-5 MİLYON DEĞİL'

Ya Mourinho düzelecek ya da gidecek. Böyle devam edemez. Hoca sürekli önde bir oyun istemiyor. Öbür türlü rakiplere alan veriyorum diyor. Bütçe olarak küçük takımlara bunu yapmak zor ama Manchester gibi bir takıma karşı daha uygun olabilir. Mourinho kendi markası için de toparlanmalı. Mourinho'yu göndermek istediğin zaman 3-5 milyon değil tazminatı.