FenerbahçeSelahattin Baki, Fenerbahçe'nin teklif yaptığı yıldızı açıkladı!

Selahattin Baki, Fenerbahçe'nin teklif yaptığı yıldızı açıkladı!

10.09.2024 - 11:47 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Selahattin Baki, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Baki, sarı-lacivertli ekibin transfer teklifinde bulunduğu yıldızın ismini de verdi. İşte detaylar...

Selahattin Baki, Fenerbahçenin teklif yaptığı yıldızı açıkladı

2018-2024 yılları arasında Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Selahattin Baki, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

TRT Spor'a konuşan Selahattin Baki, Fenerbahçe'den Beerschot kulübüne kiralanan Omar Fayed hakkında şu sözleri dile getirdi:

Omar Fayed'den çok umutluyum, güzide bir yetenek. Futbolcuyu Fenerbahçe'ye getirirken Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin gözlemci raporlarını okuduk. Gelişime açık bir futbolcu olduğu ve ilerleyen süreçte çok önemli yerlere gelebileceği bu raporlarda yazılıydı. Fenerbahçe ile oyuncunun temsilcisinin iyi ilişkileri sayesinde Fayed'i Türkiye'ye getirmeyi başardık. Paris Olimpiyat Oyunları'nda Mısır Milli Takımı ile adından sıkça söz ettirdi. Dirk Kuyt, kendisini Beerschot'ta görmeyi çok istedi. Belçika Ligi de futbolcuların kendini göstermesi adına önemli bir podyum.

F.BAHÇE'NİN TEKLİFTE BULUNDUĞU YILDIZ

Haberin Devamı

Baki, Fenerbahçe'nin Amrabat transferi öncesi Vinicius Souza'ya teklifte bulunduğunu da açıkladı:

Fenerbahçe, Sheffield United forması giyen Vinicius Souza için teklifte bulundu. Bu teklif, İngiliz ekibinin 1 sene önce oyuncu için yaptığı yatırımın altında bir teklifti. Aynı zaman zarfında Fenerbahçe, Sofyan Amrabat transferinde son aşamadaydı ve Faslı futbolcu, Jose Mourinho'nun listesinin ilk sırasında yer alıyordu. Kısa süre içerisinde Amrabat transferi neticelendiği ve Souza için yapılan teklif, beklentinin altında kaldığı için oyuncunun transferi gerçekleşmedi.

Selahattin Baki, Fenerbahçenin teklif yaptığı yıldızı açıkladı

'FAYDALI BİR TAKVİYE'

Sheffield United'da forma giyen Ivo Grbic'in Çaykur Rizespor'a transferi hakkında ise Selahattin Baki, "Önemli özgeçmişe sahip olan bir kaleci. Atletico Madrid, Lille ve Sheffield United formalarını terletti. Oyuncunun Süper Lig'e uyumlu bir karaktere sahip olduğunu düşünüyorum. Çaykur Rizespor, faydalı bir takviye yaptı." dedi.