Milli TakımArda Güler İspanya'da gündem oldu! 'Yaptığı büyük bir delilik'

Arda Güler İspanya'da gündem oldu! 'Yaptığı büyük bir delilik'

10.09.2024 - 08:38 | Son Güncellenme:

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, konuk ettiği İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Oynadığı futbolla karşılaşmaya damga vuran Arda Güler ise İspanyol basınında gündem oldu. İşte detaylar...

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 2. hafta maçında İzlanda'yı 3-1 mağlup eden Türkiye, gruptaki ilk galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

Gürsel Aksel Stadı'ndaki müsabakanın 2. dakikasında Kerem Aktürkoğlu ile öne geçen Türkiye, 37. dakikada Victor Palsson'un golüne engel olamadı. İlk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlanan müsabakada 52. ve 88. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu ile 2 gol daha bulan ay-yıldızlılar müsabakayı 3-1 kazandı.

Grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalan Türkiye, İzlanda'yı 3-1 yenerek ilk galibiyetini aldı ve puanını 4'e çıkardı.

KEREM VE ARDA ŞOV YAPTI

Türkiye-İzlanda maçına Kerem Aktürkoğlu damga vurdu. Galatasaray'dan Benfica'ya transfer olan yıldız futbolcu, hat-trick yaparak galibiyetin mimarı olmayı başardı.

Kerem Aktürkoğlu'nun yanı sıra Real Madrid'de oynayan Arda Güler de futboluyla beğeni topladı. Genç yıldız Kerem Aktürkoğlu'nun 3. golünmde asistini yapmayı da başardı.

Haberin Devamı

Arda Güler İspanyada gündem oldu Yaptığı büyük bir delilik

İSPANYA BASININDA GÜNDEM OLDU

Arda Güler'in müthiş performansına İspanyol basını da kayıtsız kalmadı. Diario AS'ta 'Güler, şüpheleri ortadan kaldırıyor' başlıklı makalede şu ifadelere yer verildi: Arda Güler'in yüzü yeniden gülüyor Türkiye, Galler'deki beraberliğin ardından kazanma yoluna geri döndü.

Madridli oyuncu takım arkadaşlarına yardım ederek harika bir ilk yarı oynadı. İkinci yarıda ise Kerem'e üçüncü golün asistini yaptı. Uzaktan vuruşla takımına neredeyse dördüncü golü kazandırıyordu. Türkiye bir kez daha Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir izlenim bırakan takım gibi görünüyor.

Arda Güler İspanyada gündem oldu Yaptığı büyük bir delilik

'YAPTIKLARI DELİLİK'

Arda Güler'in yaptığı ne büyük bir delilik! Onun dün gece yaptıkları sadece seçilmişler içindir. Real Madrid'in Türk oyuncusu harika asisti yaparak millî takımının durumu 3-1'e getirmesini sağladı."