Beşiktaş Rota Rolando

Rota Rolando

04.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Metalist Kharkiv’in Moledo’yu bırakmaması nedeniyle alternatif isimlere yöneldi. Siyah-beyazlıların, Porto forması giyen Rolando için kolları sıvama kararı aldığı öğrenildi. Bilic’in ısrarla istediği Lanzini için ise umutlar giderek azalıyor

Rota Rolando

Lanzini ve Mitroglou transferlerinde beklemeye geçen Beşiktaş Yönetimi, stoper bölgesine düşünülen Moledo’dan büyük ölçüde vazgeçti. Ukrayna’da yaşanan iç karışıklık nedeniyle maçların güvenli şehirlerde oynanma kararından sonra bu oyuncuyu alması iyice zora giren siyah-beyazlılar gözünü Porto’da oynayan Rolando’ya çevirdi.

Futbol Genel Direktörü Önder Özen’in listesindeki alternatif isimlerden biri olan Rolando için kolları sıvama kararı alan yönetim önce Özen’i ikna etmeye çalışacak.

Siyah-beyazlılar, Beşiktaş’a gelmeden önce de Moledo’yu takip eden ve bu futbolcuyu hâlâ çok isteyen Özen’in bu ısrarından vazgeçmesi için çaba sarfedecek. Beşiktaşlı yöneticiler, stoperdeki ikinci isim olan ve Lille forması giyen Marco Basa’yı da gündeme alacak.

Tüm imkanlar zorlanıyor

Haberin Devamı

Metalist Kharkiv’in, Moledo’yu bırakmaması nedeniyle köşeye sıkışan siyah-beyazlılar, orta saha konusunda ise Lanzini’yi beklemeye devam edecek. Beşiktaş dışında Avrupa’daki birçok takımın da gündeminde olan Arjantinli oyuncunun ülkesindeki vergisini ödemeyi kabul etmeyen siyah-beyazlılar, Lanzini dosyasını önümüzdeki hafta kapatmayı planlıyor. River Plate kulübünün bu konuda geri adım atmaması halinde ise yönetim, genç yıldızın transferini bitirmek için bütün imkanlarını seferber edecek.