GalatasarayRoland Sallai, Galatasaray'da! Ruben Vargas pahalı geldi

Roland Sallai, Galatasaray'da! Ruben Vargas pahalı geldi

14.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray, günlerdir uğraşıp gerçekleştiremediği Nicola Zalewski transferi olmayınca son dakikada rotayı Almanya’ya kırdı, Freiburg’un Macar kanat oyuncusu Roland Sallai’yi takıma kattı.

Roland Sallai, Galatasarayda Ruben Vargas pahalı geldi

Zalewski’nin transferi için günler öncesinden Roma’ya giden sarı-kırmızılılar, buradan eli boş dönmesinin ardından Roland Sallai’de karar kıldı. Sarı-kırmızılılar, yarım gün içerisinde Freiburg’un Macar oyuncusu Sallai’yi renklerine bağladı. 27 yaşındaki kanat oyuncusu için Alman kulübüne 6 milyon euro bonservis bedeli verileceği belirtildi. Macar futbolcu ise Galatasaray’dan yıllık 2.5 milyon euro alacak.

Haberin Devamı

VARGAS PHALI GELDİ
Roma’dan dün öğlen saatlerinde Almanya’ya geçen sarı-kırmızılı yöneticiler, Sallai’yi, transferin son gününe yetiştirebilmek için çaba gösterdi ve başarı sağladı. Diğer taraftan, Galatasaray’da transferin son günü Augsburg’un İsviçreli oyuncusu Ruben Vargas için de girişim oldu. 29 yaşındaki İsviçreli sol kanat oyuncusu ile anlaşılmasına rağmen, kulübüyle anlaşılamadı. Chelsea’den Chukwuemeka’da ise yüksek maaş sorun yarattı.

İstanbul’a geldi
Galatasaray’ın renklerine kattığı Sallai dün gece İstanbul’a geldi. Yıldız futbolcu yaptığı açıklamada “Burada olduğum için mutluyum. Birlikte harika şeyler yapacağımıza inanıyorum. Öncelikle bizim hedefimiz ligde şampiyon olmak. Avrupa Ligi’nde de mücadele edeceğiz. Finale kadar mücadele edip, kupayı da kaldırmak istiyoruz” dedi. Bu arada Galatasaray, Sallai’nin kulübü Sport-Club Freiburg’a 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6 milyon euro transfer bedeli ödeyecek. 4 yıllık anlaşma yapılan futbolcu her bir futbol sezonu için net 2 milyon 500 bin euro alacak.