BeşiktaşRoberto Hilbert'ten Rafa Silva ve Immobile vurgusu!

Roberto Hilbert'ten Rafa Silva ve Immobile vurgusu!

17.10.2024 - 20:06 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Roberto Hilbert açıklamalarda bulundu.

Roberto Hilbertten Rafa Silva ve Immobile vurgusu

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Roberto Hilbert suskunluğunu bozdu. Antrenörlük kariyerine adım atan Roberto Hilber, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ı favori gördüğünü dile getirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Rafa Silva ve Ciro Immobile transferlerini yorumlayan Roberto Hilbert, A Spor'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Antrenörlük kariyerim iyi gidiyor. Her gün kendimi daha çok geliştirmek ve oyuncularıma destek olmaya gayret ediyorum.

Beşiktaş formasını giymekten her zaman gurur duydum. Şu anda Beşiktaş'ın başında Giovanni van Bronckhorst gibi çok iyi bir teknik direktör var. Hem Süper Lig hem de Avrupa'da başarılı olmalarını diliyorum.

Immobile ve Rafa Silva gerçekten çok iyi ve nokta atışı transferler. Avrupa'da da ses getirdi. Her iki oyuncu da kariyerli isimler ve şampiyonluk yarışında da faydası olacağını umuyorum.

Süper Lig bana göre yüksek bir kaliteye sahip. Benim Türkiye'de şampiyon olarak desteklediğim favori takım Beşiktaş. Türkiye'deki derbiler çok özel. Fenerbahçe ile oynadığımız derbileri unutmuyorum, evimizde oynadığımız ve son dakika golüyle kazandığımız derbi çok özeldi.

Haberin Devamı

Bir gün Türkiye'de antrenörlük yapar mıyım? Gelecekte ne olacağını bilmiyorum. Antrenörlük kariyerimin başındayım, adım adım çalışarak kendimi geliştiriyorum. Neler olacağını zamanla göreceğiz."