FenerbahçeFenerbahçe'den Paul Pogba bombası! 'Bir kral gibi muamele görür'

Fenerbahçe'den Paul Pogba bombası! 'Bir kral gibi muamele görür'

17.10.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

CAS'ın cezasında indirime gittiği Paul Pogba'nın Fenerbahçe ile anılmasının ardından İngiliz ve İtalyan basınından çarpıcı yorumlar geldi. Paul Pogba'nın Fenerbahçe'ye transfer olabileceği belirtildi.

Fenerbahçeden Paul Pogba bombası Bir kral gibi muamele görür

Doping cezasında indirime gidilmesinin ardından gelecek sezon başında futbola başlayacak olan Paul Pogba'nın Jose Mourinho ile ilgili açıklaması dikkat çekmişti. Paul Pogba'nın verdiği röportaj sonrası Fenerbahçe'yle ilgili transfer iddiaları ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Jose Mourinho'ya çok saygı duyduğunu belirten Paul Pogba, "Mourinho'ya çok saygı duyuyorum, onu görsem ona kocaman sarılırım. Onunla oturup konuşmam gerek. Jose ile ilişkimiz, bir çiftin ilişkisi gibiydi. Sürekli ayrılıp barışıyorduk. Her şey harika başladı, Manchester'a geri dönmemin nedenlerinden biri oydu. Onunla konuştum ve beni geri dönmeye ikna etti. Bu ilişkinin nasıl bir kabusa ve ikimiz arasında sürekli bir kavgaya dönüştüğünü tam olarak bilmiyorum. Ben kavga etmedim. Kavgayı ben başlatmadım. Her teknik direktör ve oyuncu gibi anlaşmazlıklarımız oldu ama ona çok saygı duyuyorum. Ancak bir gün birlikte oturup bu konuyu tartışmamız gerekecek" şeklinde konuştu.

Paul Pogba'nın bu sözleri sonrası İtalyan ve İngiliz basınından Fanatik'e dikkat çeken yorumlar geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden Paul Pogba bombası Bir kral gibi muamele görür

Evening Standard muhabiri Dom Smith, Paul Pogba'nın Fenerbahçe'ye transfer ihtimaline dair şu ifadeleri kullandı:

"Pogba en üst seviyeye dönmek istediğini söyledi ve eğer Fenerbahçe onu çağırırsa hiç şüphesiz ilgisini çekecektir. Pogba futbola mümkün olan en kısa sürede dönmek istediğini açıkça belirtti. Başlangıçta emekli olmayı düşünen Pogba, eşi tarafından tekrar oynamak için bir şans beklemeye ikna edildi. Yapacağı şey de bu.

Juventus'la sözleşmesi devam ediyor, seviyesinin düşmüş olabileceğinin farkında ama mevcut seviyesini aşmayı umduğunu ve Fransa Millî Takımı'na geri dönmeyi hedeflediğini söylüyor. Eğer bunu başarırsa, bu büyük bir başarı olacaktır. Kim bilir? Belki de bunu Fenerbahçe'de yapar!"

Fenerbahçeden Paul Pogba bombası Bir kral gibi muamele görür

GOAL'in İtalya muhabiri Stefano Silvestri ise Paul Pogba ile ilgili Fenerbahçe iddialarına dair şu sözleri dile getirdi:

"Neden olmasın? Bence Fenerbahçe, Pogba'nın kariyerini yeniden başlatması için iyi bir fırsat! Özellikle de Jose Mourinho yönetiminde.

Juventus, oyuncunun sözleşmesini feshetme niyetinde. Sonuç olarak Fenerbahçe, Juventus ile pazarlık yapmak zorunda kalmayacak. Mourinho, eğer oyuncuyu Türkiye'ye getirmek istiyorsa Pogba takip edebilir.

Fenerbahçeden Paul Pogba bombası Bir kral gibi muamele görür

Pogba, Serie A'ya transfer olan birçok oyuncunun izinden giderek İstanbul'a uçabilir. Victor Osimhen, Mauro Icardi, Edin Dzeko, Ciro Immobile, Dries Mertens örneğinde olduğu gibi.

Haberin Devamı

Ancak Paul Pogba, maaşında indirime gitmek zorunda kalabilir. Kazandığı ücret şu anda sezon başına 10 milyon euro. Pogba için iki anahtar kelime var. Güven ve coşku.

Marsilya ona bu konuda garanti verebilir. Ama aynı zamanda Jose Mourinho gibi, onu tanıyan bir teknik direktörün güvenini de isteyebilir. Fenerbahçe ve tutkulu taraftarları Pogba'ı cezbedebilir. Pogba, İstanbul'da hâlâ üst düzey bir oyuncu gibi, bir kral gibi muamele görür. Fenerbahçe sembol bir kulüp ve Pogba, Kadıköy'de oynama zevkini yeniden keşfedebilir. Bu tutkulu futbol, Suudi Arabistan gibi diğer ülkelerde belki de çok mümkün değil."