İspanya La LigaReal Madrid'de Luka Modric'ten Arda Güler'e uyarı: Bunu yapma!

Real Madrid'de Luka Modric'ten Arda Güler'e uyarı: Bunu yapma!

01.08.2024 - 11:05 | Son Güncellenme:

Arda Güler'in forma giydiği İspanyol devi yeni sezona ABD'de hazırlanıyor. 'Beyaz Şimşekler' önceki akşam Milan ile karşı karşıya gelirken, milli futbolcumuz müsabakaya ilk 11'de başladı. Maçın ortasında Hırvat yıldızdan Arda Güler'e uyarı geldi.

Real Madridde Luka Modricten Arda Gülere uyarı: Bunu yapma

Real Madrid, yeni sezon hazırlıklarını Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürüyor. Real Madrid ile Milan'ın kozlarını paylaştığı karşılaşmaya Arda Güler ilk 11'de başladı. İlk yarı gösterdiği performansla göz dolduran milli futbolcu, ikinci yarıda yerini Nico Paz'a bıraktı. Real Madrid karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Real Madrid, Milan'ın ilk yarıdaki sert takım savunması karşısında top yapmakta güçlük çekti. İlk yarıda oyunu yönlendiren isimler ise Arda Güler, Luka Modric ve Brahim Diaz oldu.

Haberin Devamı

'ŞANSIN VARKEN UZAKTAN DENEMEKTEN KORKMA'

Defensa Central'in haberine göre maçta ilginç bir an yaşandı. Arda Güler'in, şut atmamasını gözden kaçırmayan Luka Modric, maçın ortasında devreye girdi ve Güler'i uyardı. Haberde yer alan detaya göre; fırsat gelmesine rağmen şut atmayan Güler'i Modric "Bunu yapma! Şansın varken uzaktan denemekten korkma. Harika vuruşundan yararlan" dedi.

Real Madridde Luka Modricten Arda Gülere uyarı: Bunu yapma

ANCELOTTI: ARDA TARİHİN EN İYİLERİNDEN BİRİ OLABİLİR

Carlo Ancelotti, Milan ile oynanan hazırlık maçının ardından milli yıldız Arda Güler hakkında dikkat çekici sözler sarf etti. İtalyan teknik adam şu ifadeleri kullandı: Arda Güler tatilde çok iyi çalıştı. Daha güçlü, daha dirençli ve aynı kalitede geldi. Arda gelecekte orta sahada oynarsa tarihin en iyilerinden biri olabilir. Onun için en iyi pozisyon 10 numara ya da biraz orta sağ, solda oynamak onun için iyi değil çünkü sol ayaklı ve sağda daha fazla şut fırsatı bulabilir. Arda için önemli bir sezon olacak, daha büyük bir rolü olacak.

Haberin Devamı

Real Madridde Luka Modricten Arda Gülere uyarı: Bunu yapma

VAZQUEZ: ONDAN HARİKA ANLAR GÖRECEĞİZ

Genç yıldızın takım arkadaşı Lucas Vazquez ise "Arda geçen sezonu çok güçlü bir şekilde tamamladı ve harika bir Avrupa Şampiyonası geçirdi. Arda'nın büyük bir potansiyeli, harika bir tutumu ve öğrenme arzusu var ve bu da sahada kendini gösteriyor. Bu sezon ondan kesinlikle harika anlar göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yazarlar