Şampiyonlar LigiReal Madrid'de Ancelotti'nin zor kararı! Ya Arda Güler ya da Luka Modric

Real Madrid'de Ancelotti'nin zor kararı! Ya Arda Güler ya da Luka Modric

16.09.2024 - 19:18 | Son Güncellenme:

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana manşetlerden düşmeyen Arda Güler, İspanyol devinde Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanıyor. Stuttgart ile karşılaşacak olan Madrid'de Ancelotti'yi zor bir karar bekliyor. İşte detaylar...

Real Madridde Ancelottinin zor kararı Ya Arda Güler ya da Luka Modric

Real Madrid'e transfer olduğu günden bu yana manşetlerden düşmeyen Arda Güler geçtiğimiz sezonun aksine bu sezon Ancelotti'nin daha da gözüne girmiş durumda. Bulduğu şansları en iyi şekilde değerlendiren milli futbolcumuz için şimdi de gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrilmiş durumda. Devler Ligi ilk hafta karşılaşmasında oynanacak Stuttgart maçı için Ancelotti de zor bir karar vermek zorunda.

Haberin Devamı

REAL SOCIEDAD MAÇINA DAMGA VURDU

Real Madrid’in Real Sociedad’ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Arda Güler, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Mücadelenin 77 dakikalık bölümünde etkili bir oyun ortaya koyan milli futbolcu, Madrid ekibine penaltı kazandırarak önemli bir katkıda bulundu. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin yeni sisteminde farklı bir görev üstlenen Arda, bu süreçte fiziksel ve taktiksel değişikliklere hızla uyum sağlamaya çalıştığı gözlendi.

ARDA GÜLER KADRODA

Carlo Ancelotti, Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Alman takımı Stuttgart ile yapacağı maçın kadrosunu açıkladı. Sakatlıktan dönen Jude Bellingham ve Tchouameni'nin yanı sıra 1 gün dinlendirilen Militao da kadroda yer aldı. Arda Güler'de maçın kadrosunda bulunuyor.

Haberin Devamı

Real Madridde Ancelottinin zor kararı Ya Arda Güler ya da Luka Modric

İşte Real Madrid'in maç kadrosu:

Kaleciler: Courtois, Lunin, Fran Gonzalez

Defans: Carvajal, Militao, Lucas Vazquez, Vallejo, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy

Orta Saha: Bellingham, Valverde, Modric, Tchouameni, Arda Güler

Forvet: Vinicius Jr., Mbappe, Rodrygo, Endrick

YA ARDA GÜLER YA MODRIC

İspanyol Gazeteci Miguel Ángel Díaz'ın sosyal medya hesabından yaptığı habere göre; Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Stuttgart maçında Bellingham ile Tchouameni'nin yanında oynayacak üçüncü orta saha için Arda Güler ve Luka Modric arasında seçim yapacak.

MAÇI HALİL UMUT MELER YÖNETECEK

UEFA, FIFA kokartlı Türk hakem Halil Umut Meler, Şampiyonlar Ligi'nde görev verdi. Meler, Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid'in Stuttgart ile oyanayacağı maçta orta hakem olarak görev alacak. Merakla beklenen Devler Ligi ilk hafta karşılaşması, 19 Eylül Salı günü saat 22.00'de İspanya'da oynanacak.