İspanya La LigaReal Madrid'de Ancelotti'nin Arda Güler kararsızlığı! 'İlk 11 oyuncusu olarak görmüyorum' demişti

Real Madrid'de Ancelotti'nin Arda Güler kararsızlığı! 'İlk 11 oyuncusu olarak görmüyorum' demişti

14.09.2024 - 12:25 | Son Güncellenme:

İspanya La Liga'da Real Sociedad ile karşılaşacak olan Real Madrid'de Arda Güler belirsizliği yaşanıyor. İşte İspanyol devinde yaşananlar.

Real Madridde Ancelottinin Arda Güler kararsızlığı İlk 11 oyuncusu olarak görmüyorum demişti

İspanya La Liga'da Real Sociedad ile karşılaşacak olan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler konusunda kararsızlık yaşıyor.

Haberin Devamı

AÇIKLAMALARI ŞAŞIRTMIŞTI

Başarılı teknik adam dün Arda Güler için "Arda Güler'den savunma ve hücum yapmasını bekliyorum. O kadar karmaşık değil. İyi pozisyon alması gerekiyor. Çizgilerin arasına girmeli, top almalı, asist yapmalı. Savunmada içeriye kapanması gerekiyor. 4-3-3'te içeride oynayan oyuncunun işi bir kanat oyuncusundan çok daha yoğun. Arda iyi iş çıkardı. Daha da önemli olacak, daha çok öne çıkacak. Valladolid karşısında ilk 11'deydi. Onu tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu olarak görmüyorum. Aslında bu kadroda tartışmasız bir ilk 11 oyuncusu hiç görmüyorum." sözlerini dile getirmişti.

Bu açıklamalar sonrası Arda Güler'in maçta forma giyip giyemeyeceği ise merak konusu olmuştu.

ARDA GÜLER KARARSIZLIĞI

Haberin Devamı

İspanyol basını AS'ta yer alan habere göre Carlo Ancelotti, Camavinga, Tchouameni ve Bellingham'ın sakatlıkları nedeniyle Real Sociedad maçı öncesi kadrosunu belirlemeye çalışıyor. İtalyan teknik adam, mücadelede Arda Güler'e mi, Brahim Diaz'a mı şans vereceği yönünde henüz kararını veremedi.

Eğer Arda Güler'i tercih ederse Real Madrid sahaya 4-3-3 taktiğiyle çıkacak. Brahim Diaz oynarsa o zaman taktik 4-4-2 olacak.

Real Madridde Ancelottinin Arda Güler kararsızlığı İlk 11 oyuncusu olarak görmüyorum demişti

İKİSİ BİRDEN OYNAYABİLİR

Haberin detaylarında ise Rodrygo'nun yedek kulübesinde yer alabileceği ve hem Arda'nın hem de Brahim Diaz'ın maça 11'de başlayabileceği de da ihtimaller arasında gösteriliyor.