Fenerbahçeİngiltere'den bomba Jose Mourinho iddiası! Premier Lig ekibi devrede

İngiltere'den bomba Jose Mourinho iddiası! Premier Lig ekibi devrede

04.10.2024 - 11:05 | Son Güncellenme:

Sezon başında Fenerbahçe'ye imza atan dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho için İngiltere'den sürpriz bir iddia gündeme geldi. Premier Lig'in köklü ekibi Portekizli teknik adamı takımın başına getirmek için harekete geçti. İşte detaylar...

İsmail Kartal sonrası Fenerbahçe'nin başına geçen Jose Mourinho için İngiltere'den çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekibe imza atmasıyla futbol dünyasına damga vuran Portekizli teknik adama unutulmaz başarılar kazandığı Premier Lig'den talip çıktı. 

Haberin Devamı

BOMBA İDDİA

Football Insider'da yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho için Premier Lig'in köklü ekibi devrede.

İngiltereden bomba Jose Mourinho iddiası Premier Lig ekibi devrede

DEVRALMA SONRASI HEDEF MOURİNHO

Amerikalı iş insanı Dan Friedkin'in, Everton'ın yüzde 94'lük hissesini satın almak için kulübün mevcut sahibi Farhad Moshiri ile anlaşma sağladığı belirtildi. Everton'da kulübün devralma işleminin ardından ise teknik direktör değişikliğine gidilmesi bekleniyor. 

Premier Lig'de sezona istediği başlangıcı yapamayan İngiliz ekibinde Sean Dyche'ın yerine Jose Mourinho'nun güçlü adaylar arasında yer aldığı ileri sürüldü.

Everton, 6 haftası geride kalan Premier Lig'de topladığı 4 puanla 16. sırada yer alıyor.

PREMİER LİG'DE UNUTULMAZ BAŞARILAR

Haberin Devamı

Premir Lig'de daha önce Chelsea, Manchester United ve Tottenham'ı çalıştıran Mourinho'nun İngiltere'de 3 şampiyonluğu bulunuyor.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe'nin başında şu ana kadar 13 maça çıkan Mourinho 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 2.08 puan ortalaması yakaladı.