GalatasarayŞok beraberlik sonrası Letonya'da Galatasaray coşkusu! Avrupa basını şaşkın

Şok beraberlik sonrası Letonya'da Galatasaray coşkusu! Avrupa basını şaşkın

04.10.2024 - 09:33 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ın RFS deplasmanında 2 puan kaybetmesi, Letonya'da bayram havası estirirken, Avrupa basını skorun büyük sürpriz olduğuna vurgu yaptı.

Galatasaray öne geçtiği maçlarda skor üstünlüğünü muhafaza edemiyor. Sarı-kırmızılı takım Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılmıştı. Temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında RFS karşısında 2-0 öne geçti ancak şok bir biçimde 2-2'lik skorla 1 puanla yetinmek durumunda kaldı.    

Haberin Devamı

Karşılaşma sonrası Letonya'da büyük coşku yaşandı. Ülke basını "Galatasaray'a karşı sansasyon" manşetini attı. İşte Avrupa ve Letonya basınında RFS-Galatasaray maçının yansımaları...

Şok beraberlik sonrası Letonyada Galatasaray coşkusu Avrupa basını şaşkın

AS: LETONYA'DA GALATASARAY İÇİN KABUS
"Okan Buruk'un takımı 38. dakikada 2-0 öne geçti ancak Dávinson Sánchez ile aynı değerde bir takım tarafından beraberliğe mahkum edildi. Galatasaray, vrupa Ligi'ne favorilerden biri olarak başladı ancak ilk maç Letonya'da RFS karşısında kabus gibi geçti ve 2-2 berabere kaldı. Kasımpaşa karşısında 3-0 öne geçip 3-3 bitirdikten sonra tarih tekerrür etti."

SPORTSA CENTER: SANSASYONEL PERFORMANS
"RFS yağmur altında sansasyonel bir performans sergiledi ve Galatasaray'dan puan aldı. İlk 45 dakikanın ardından top kontrolü %78-%22 oranında deplasman ekibinin lehineydi."

Haberin Devamı

LETONYA - APOLLO: RİGA'DA SANSASYON
Letonya futbol şampiyonu FK RFS, Daugava stadında attığı iki golle UEFA Avrupa Ligi'nde Türk devi Galatasaray'a karşı beklenmedik bir beraberlik elde etti.

LETONYA-DELFİ: TÜRK DEVİNE KARŞI HEYECAN VEREN BERABERLİK
3 Ekim Perşembe günü Letonya futbol şampiyonu RFS, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci maçında Daugava Stadyumu'nda, şampiyonluk kazanan Türk kulübü Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak sansasyon yarattı.

Şok beraberlik sonrası Letonyada Galatasaray coşkusu Avrupa basını şaşkın

LSM.LV: 'ORTA YAPMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPMADILAR'
"RFS, 3 Ekim Perşembe günü Avrupa Ligi'ndeki ilk iç saha maçını oynadı ve yaklaşık 300 milyon avro değerindeki Türkiye şampiyonu Galatasaray'ı İstanbul'da ağırladı. Konuk ekip ilk yarıda 2-0 öne geçmesine rağmen Letonya kulübü karakterini ortaya koyarak geri döndü ve sıralamadaki ilk puanını aldı."

"Maçın sonlarına doğru Türk baskısı arttıkça zaman çok yavaş ilerledi, ancak başarısız ortalar yapmaktan başka bir şey yapamadılar. RFS maça tutundu ve son düdüğün ardından skor tabelası 2:2 gibi inanılmaz bir skoru gösterdi."

İTALYA - TUTTOMERCATO: GALATASARAY'A ÇELME
Türk devi Galatasaray, Riga'da RFS tarafından durduruldu.

ALMANYA - KICKER: RFS SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE GALATASARAY'A MEYDAN OKUDU
Galatasaray'da yüzler asık. Türkiye şampiyonu, sezonun ikinci Avrupa Ligi karşılaşmasında 2-0'lık üstünlüğü hak ettiği için kesin galip gibi görünüyordu; ancak bavullarında yetersiz bir 2-2'lik beraberlikle Boğaz'a geri dönmek zorunda kaldılar.