Dünyadan FutbolPremier Lig devinden Kerem Aktükoğlu için çılgın teklif! Galatasaray da kazanacak

Premier Lig devinden Kerem Aktükoğlu için çılgın teklif! Galatasaray da kazanacak

04.10.2024 - 13:36 | Son Güncellenme:

Benfica'ya transfer olmasının ardından Portekiz'e damga vurmaya başlayan Kerem Aktürkoğlu Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye başladı. Premier Lig ekibi Milli yıldız için dev bir teklif hazırlığında. İşte detaylar...

Premier Lig devinden Kerem Aktükoğlu için çılgın teklif Galatasaray da kazanacak

Galatasaray'dan yaz transfer döneminde Benfica'ya imza atan Kerem Aktürkoğlu, Portekiz devindeki kariyerine harika bir başlangıç yaptı.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu, Benfica formasıyla şu ana kadar toplamda beş maça çıktı. Millî futbolcu, söz konusu beş karşılaşmada dört gol atıp iki asist yaptı ve kısa sürede büyük etki oluşturdu.

Kerem Aktürkoğlu'nun bu performansı Avrupa devlerinin de dikkatini çekti.

AVRUPA DEVLERİNİN RADARINA GİRDİ

Fichajes'te yer alan habere göre Kerem Aktürkoğlu şimdiden büyük Avrupa kulüplerinin radarına girmiş durumda. Portekiz liginin temposuna ve oyun tarzına hızla adapte olan Milli yıldız kısa süre içerisinde takımı için kilit bir oyuncu haline geldi.

Premier Lig devinden Kerem Aktükoğlu için çılgın teklif Galatasaray da kazanacak

PREMİER LİG DEVİNDEN 40 MİLYON EURO

Benfica'nın 12 milyon euroya Kerem Aktürkoğlu transferini bitirmesinin başarılı bir operasyon olduğu aktarılırken yıldız futbolcunun potansiyelinin farkında olan Manchester United'ın transfer için devreye girebileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Ayrıca İngiliz devinin 25 yaşındaki futbolcu için 40 milyon euroluk bir teklif yapabileceği de belirtildi.

YÜZDE 10'U GALATASARAY'A GİDECEK

Benfica, Kerem'in transferi için Galatasaray'a 12 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Portekiz temsilcisi, milli futbolcunun bir sonraki satışının karından da Galatasaray'a yüzde 10 ödeme yapacak.