FenerbahçeÖZEL | Fenerbahçe'de dev transfer operasyonu! Mourinho 2 yıldızın üstünü çizdi

ÖZEL | Fenerbahçe'de dev transfer operasyonu! Mourinho 2 yıldızın üstünü çizdi

15.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertlilerde transfer rotası tamamen belirlendi. Maximin’de mutlu sona ulaşan yönetim, En Nesyri için de tüm şartları zorluyor. Bu iki ismin dışında Fenerbahçeli idareciler Mourinho'nun performansını beğenmediği iki yıldızın yerine de takviye yapacak. İşte detaylar...

ÖZEL | Fenerbahçede dev transfer operasyonu Mourinho 2 yıldızın üstünü çizdi

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Sportif Direktör Branco ve yönetim tüm planını belirledi.

Haberin Devamı

TRANSFERDE ÖNCELİKLİ HEDEF

Allan Saint-Maximin için tüm pürüzleri ortadan kaldıran sarı-lacivertli idareciler öncelikle yıldız futbolcuya imza attıracak. Edin Dzeko kadroda tutulmasına rağmen birinci forvet için farklı bir isim düşünen Fenerbahçe’nin öncelikli hedefi En Nesyri...

Sevilla ile sıkı bir pazarlığa giren ve 20 milyon euroluk bonservis bedelini aşağı çekmeye uğraşan yönetim, Mourinho’nun en çok istediği isim olan Faslı futbolcuyu da bir an önce kadrosuna katmak istiyor.

ÖZEL | Fenerbahçede dev transfer operasyonu Mourinho 2 yıldızın üstünü çizdi

MOURINHO 2 YILDIZDAN MEMNUN DEĞİL

Dokuz yabancının kadroda tutulmasını isteyen Portekizli çalıştırıcının bu kararının ardından yönetim kontenjan nedeniyle sadece üç yabancı alabilecek. Maximin ve En Nesyri’nin dışında sarı-lacivertli idareciler bir de orta alana takviye yapacak. Krunic ve Zajc’ın performansından memnun olmayan Mourinho’nun iki futbolcunun bölgesine de transfer istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Alınacak üç yabancının dışında yönetim fırsat transferi olmadığı sürece ekstra bir hamle yapmayacak ve oluşan kadro ile yeni sezonda mücadele edecek. Sarı-lacivertli idareciler ayrıca Levent Mercan ile Mert Hakan Yandaş’ın dışında Cenk Tosun ile de el sıkışırken, yerli oyuncu hamleleriyle de önemli adımlar atmıştı.

OĞUZ AYDIN'DA GERİ SAYIM

Fenerbahçe, yerli oyuncu transferinde önemli bir adım attı, birçok takımın listesinde bulunan Oğuz Aydın için kulübü Alanyaspor ile el sıkıştı. Yapılan görüşmelerde Oğuz ile de 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandığı vurgulandı.

Hollanda’da bulunan 23 yaşındaki futbolcunun, sağlık kontrolleri ve sözleşme için bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkat geçen Oğuz Aydın, Alanyaspor’da 38 maçta şans bulurken, 13 gol attı ve 8 asist yaptı.

ÖZEL | Fenerbahçede dev transfer operasyonu Mourinho 2 yıldızın üstünü çizdi

CENK TOSUN İMZAYA GELİYOR

Fenerbahçe’de Avusturya kampı sona ererken hafta başından itibaren üst üste imzaların atılması bekleniyor. Bu imzalardan ilkinin ise Cenk Tosun olacağı öğrenildi. Bugün İstanbul’da olması beklenen tecrübeli futbolcu kendisini sarı-lacivertli takıma bağlayacak imzayı atacak.

Haberin Devamı

Milli futbolcuyu, Teknik Direktör Mourinho’nun da çok istediği, Süper Lig’i çok iyi bilen bir isim olduğu için takıma büyük katkı sağlayacağını düşündüğü öğrenildi.

ÖZEL | Fenerbahçede dev transfer operasyonu Mourinho 2 yıldızın üstünü çizdi

KAMPIN YILDIZI BARTUĞ ELMAZ

Fenerbahçe’de Jose Mourinho’nun etki ettiği ilk oyuncu Bartuğ Elmaz oldu. Portekizli çalıştırıcının ön libero olarak görev verdiği Elmaz performansıyla göz doldurdu. Tecrübeli çalıştırıcının gözüne girmeyi başaran 21 yaşındaki futbolcu hazırlık maçlarında da çok etkiliydi.

Admira Wacker ve Hadjuk Split ile oynanan maçlara 11’de başlayan Bartuğ, özellikle Hajduk Split karşılaşmasında isabetli paslarının yanında attığı uzun toplarla da dikkat çekti.

YAZARLAR