Okan hocayı cımbızla çekmişler

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın davetlisi olarak önceki gün TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, siyah-beyazlıların stadındaki açılışta bir araya geldiler. Güzel temennilerde de bulundular. TFF Başkanı’nın ‘üç büyük kulüp başkanıyla televizyona çıkacağız, bu kavgayı ve kargaşayı bitireceğiz’ sözlerini alkışlıyorum. Ben de aynı görüşteyim. 
Evet bu üç büyük kulüp ezeli rakipler, ebedi de dost olmak mecburiyetindeler. Buraya kadar hiçbir itirazım yok. Başkan bu temennilerde bulunuyor ama daha hala Fenerbahçe, Galatasaray yöneticileri birbirlerine ateş ediyor. Yöneticilerine ‘bırakın artık bu söylemleri’ demedikten sonra bir kere değil, on kere televizyonda bir araya gelseler, bu kargaşayı önleyemezler. 
Benim en çok takıldığım konu; TFF Başkanı’nın Okan Buruk için söyledikleri... Buruk agresif hareketler yapıp, söylemlerde bulunuyor, evet. Peki sadece kendisi mi bu sert hareketleri yapıyor? Ben size en az yedi tane teknik direktör ismi sayabilirim. Bunu TFF Başkanı da biliyor, görüyor. Neden cımbızla Okan Buruk’u çekip de sadece ondan şikayet ediyor? Bu hoş olmadı. Madem adalet istiyor, adalet herkes için geçerli. TFF Başkanı’nın teknik direktör ayırmaması gerekir. Şikayeti varsa hepsinin ismini vererek suçlamaları yapması lazım.

Haberin Devamı

Seyahate ilk defa mı gidiyorlar?

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Avrupa şampiyonasına birçok kişiyi davet etmiş, 4 milyon 681 bin euro harcamış. Evet, korkunç bir rakam. Benim de yıllardır bildiğim kulüp başkanları, teknik direktörler, eski futbolcular, federasyona yakın kişiler daha önceki dönemlerde de yıllardır hep gidiyorlardı. 
Benim buna itirazım yok. İtirazım turnuvada Türkiye’nin maçları bittikten sonra federasyonun bütçesinden iki-üç gün daha misafir edilmeleri. Kimin misafir edildiğini bilmiyorum ama kimler edildiyse bu paranın federasyondan değil Mehmet Büyükekşi’nin şahsi parasından tahsil edilmesi lazım.