FenerbahçeNihat Kahveci'den Jose Mourinho vurgusu! 'Fenerbahçe iyi oynamıyor'

Nihat Kahveci'den Jose Mourinho vurgusu! 'Fenerbahçe iyi oynamıyor'

22.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ettiği dev derbinin ardından Nihat Kahveci dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Süper Lig'in 6'ncı haftasında Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanından 3-1'lik skorla galip ayrıldı. Sarı-kırmızılı takımın galibiyetini Nihat Kahveci yorumladı.

Haberin Devamı

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın performansı hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.

Galatasaraylı futbolcuların performansına parantez açan Nihat Kahveci, "Muslera'dan Osimhen'e hepsini, Galatasaray'ın ilk 11'ini tebrik ediyorum. Bir büyük takım teknik direktörü, ilk değişikliğinde 75'inci dakikada Mertens'i kenara alıyor. Okan Buruk ilk 11'deki oyuncularına, 'Hepiniz iyiydiniz, size helal olsun. Ben şu an kimi değiştireceğimi bilemiyorum' diyor. O bölümde biraz düşüş olur. Fenerbahçe iç sahada oynuyor, kaliteli oyuncuları var. O ara kenardan geldi falan ama Okan Buruk görüyor. Okan Buruk, 'Gelse bile rahatız, ben her an bir gol daha atabilirim' diyor. İlk oyuncu değişikliğini 75'inci dakikada yaptı, Galatasaray o kadar iyiydi" dedi.

Haberin Devamı

Nihat Kahveciden Jose Mourinho vurgusu Fenerbahçe iyi oynamıyor

Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıyı değerlendiren Nihat Kahveci, "Abdülkerim Bardakcı sol ayağını yere koyuyor, bir gram müdahale yok benim gördüğüm. Kafasını çeviriyor ama sağ ayağı devam ediyor. Fred'in sağ alt tendonuna darbe var. O yüzden penaltı, benim gördüğüm bu" diye konuştu.

Kontraspor'da yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, "Bu arada kritik bir pozisyon var, Edin Dzeko ile Davinson Sanchez arasında. Davinson Sanchez dokundu mu, dokunmadı mı bir daha izleyeceğim. Faul de varsa, o sarı kart doğru. Yanında çünkü Abdülkerim Bardakcı var" ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveciden Jose Mourinho vurgusu Fenerbahçe iyi oynamıyor

Fenerbahçe'nin performansına parantez açan Nihat Kahveci, "Fenerbahçe iyi oynamıyor, kazanırken de iyi oynamadı. 30 dakika hep oynadı, kazandı. Kaliteli bir takımsın, kadro derinliğin var. İyi oynadığı diyebileceğim tek maç var, turu geçemediğin Lille maçı. Muhteşem oynadı. 30 dakikada fişi çek, dinlen. Mourinho'lu Fenerbahçe'den çok daha farklı bir oyun beklerdim" açıklamasını yaptı.