Galatasarayİbrahim Hatipoğlu: Biz Kadıköy'de kepenk indirttik!

İbrahim Hatipoğlu: Biz Kadıköy'de kepenk indirttik!

22.09.2024 - 00:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, Fenerbahçe derbisinin ardından konuştu.

İbrahim Hatipoğlu: Biz Kadıköyde kepenk indirttik

Trendyol Süper Lig'in 6'ncı haftasında Fenerbahçe deplasmanından 3-1 galip ayrılan Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi İbrahim Hatipoğlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı değerlendiren İbrahim Hatipoğlu, "Fenerbahçe deplasmanında çok güzel bir galibiyet aldık. Teknik heyete, oyunculara ve taraftara çok teşekkür ederiz. Anamızın ak sütü gibi helal bir galibiyetle dönüyoruz. Takım olarak çok güzel geldik ve çok güzel gittik. Emniyete teşekkür ederiz" dedi.

Maç öncesi yaşananlara dikkat çeken İbrahim Hatipoğlu, "Aynı şeyleri deplasman seyircimiz için söyleyemeyeceğim. İnsanlığa yakışmayan şekilde bir koridordan geçirdiler ve bayılanlar oldu. Başkaları yaptığı zaman şikayet edenlerin daha kötülerini kendi statlarında yapması, samimi olmadıklarını gösteriyor" şeklinde konuştu.

Protokol tribününde olay yaşandığını vurgulayan İbrahim Hatipoğlu, "Protokol tribününde olay yaşandı. Yöneticiler olarak galibiyetin gururuyla fotoğraf çektirirken, Fenerbahçeli yöneticiler sular attı. Kadın yöneticimiz Ece'ye bu su şişesi isabet etti. Hoşgörüsüz davranmalarını üzüntüyle karşılıyoruz ve kınıyoruz. Bunların yaşanmaması lazım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü'nün saha çıkış tüneline kepenk yaptırdığını belirten İbrahim Hatipoğlu, "Geçen sene maç bittikten sonra sahaya çıkıp boş tribünler önünde sevininler, seyircimiz varken, kutlama yapmamamız için kapı yerine kepenk yapmışlar. Biz Kadıköy'de kepenk indirttik! Galibiyeti soyunma odamızda doyasıya kutladık. Kepengi indirtmiş olmanın gururuyla dönüyoruz" dedi.