İspanya La LigaNihat Kahveci'den Arda Güler haberlerine tepki! 'Kimse vazgeçilmez değil'

Nihat Kahveci'den Arda Güler haberlerine tepki! 'Kimse vazgeçilmez değil'

26.10.2024 - 12:38 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de istediği süreleri almakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler'in İspanyol devindeki durumu tartışılırken Nihat Kahveci'den dikkat çeken bir çıkış geldi. İşte detaylar...

Nihat Kahveciden Arda Güler haberlerine tepki Kimse vazgeçilmez değil

İspanyol devi Real Madrid'de istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler'in takımdaki durumu hakkında iddialara gündemde yer alırken Nihat Kahveci, genç oyuncu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER HABERLERİNE TEPKİ

Kontraspor'da konuşan Nihat Kahveci, Arda Güler'in Real Madrid'de süre alamaması nedeniyle sorun yarattı iddiaları için şu ifadeleri kullandı:

Koskoca Real Madrid Arda Güler'e mi muhtaç? Arda Güler vazgeçilmez mi? Mbappe vazgeçilmez değil, Vinicius vazgeçilmez değil. Böyle bir takımdan bahsediyoruz.

'TESİSE SOKMAZLAR'

Vinicius yokken Cristiano Ronaldo vardı. Kimse vazgeçilmez değil bu takımda. Ancelotti de vazgeçilmez değil. Böyle bir takımda Arda Güler bunu bilmiyor mu? Arda'nın sorun yarattığını görseler şu an tesise sokmazlar. Sorun yaratan oyuncuyu buralar yok ediyor çünkü oyuncuyu vazgeçilmez yapmıyor.

Nihat Kahveciden Arda Güler haberlerine tepki Kimse vazgeçilmez değil

'ARDA GÜLER'İ SEVİYORLAR'

Ancelotti tecrübeli, senin aldığın nefesten, mimiğinden bilir sorun yaratıp yaratmadığını. Bence biraz İspanya basını da işin içine girerek çıkıyor bu haberler. Arda Güler'i seviyorlar, sempatik oyuncu. Bir de geçen sene az aldığı sürede 6 pozisyonda 6 gol atmış Arda'nın daha çok süre alması gerektiğini söylüyorlar. Bir de bu sene Arda Güler fizik olarak daha iyi, daha çok mücadele ediyor. Özellikle bizim milli maçlarda görüyorum, o yönünü de gösteriyor.