DiğerMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

13.10.2024 - 08:56 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Kazakistan - Slovenya: Maç Sonucu 2 (1.50 yerine 1.53)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Kazakistan – Slovenya karşılaşmasında Misli yazarı Efe Şahin, Slovenya’nın karşılaşmadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Efe Şahin’in Yorumu

Grubun zayıf ekibi Kazakistan ilk maçta şansın da etkisiyle Norveç’ten aldığı puandan sonra grupta yakın geçti diyebileceğimiz bir maçı olmadı. Slovenya geçtiğimiz maçında Norveç karşısında istediği karşı hücumları yakalamakta zorlanmıştı. Kazakistan karşısında çok daha baskılı bir oyunla deplasmanda kazanacaklarını düşünüyorum.

Lihtenştayn - Cebelitarık: Maç Sonucu 2 (2.51 yerine 2.56)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Lihtenştayn - Cebelitarık karşılaşmasında Misli yazarı Onur Akpınar, Cebelitarık’ın galip gelmesini bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Onu Akpınar’ın Yorumu

Cebelitarık, San Marino karşısında tek golle kazanmayı başardı. İlk 2 maçta 4 puanla liderlik motivasyonu yüklendi. Lihtenştayn, San Marino karşısında şok yaşamıştı. Cebelitarık ile oynanan maç 2-2 sona erdi ve oyuna göre sonuç iyiydi. Son anda beraberliği kurtardılar. Cebelitarık'ı kötünün iyisi olarak görüyorum ve zor da olsa kazanmasını bekliyorum.

Faroe Adaları - Letonya: Maç Sonucu 1 (2.12 yerine 2.16)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Faroe Adaları - Letonya karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, Faroe Adaları’nın maçı kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu

Evinde oynadığı maçlarda Makedonya ve Ermenistan ile berabere kalan Faroe Adaları ilk galibiyetini arıyor gruptaki. Letonya ise rakibini geçen ay 1-0 yenmişti ve gruptaki diğer maçlarını toplam 7-1’lik skorla kaybetti. İki ekip Temmuz ayında da hazırlık maçı yapmış ve Letonya bu maçı da 1-0 kazanmıştı. Bu maçı da ev sahibi kazanır diye tahmin ediyorum. Letonya’nın kötü deplasman formu hiç umut vermiyor.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. “Şampiyon Oranlar”ın yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misliden günün şampiyon tercihleri

Yazarlar