FutbolMisli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

29.08.2024 - 10:54 | Son Güncellenme:

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misliden günün şampiyon tercihleri

Beşiktaş – Lugano: Maç Sonucu 1 (1.30 yerine 1.38)
Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Beşiktaş – Lugano karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, karşılaşmadan Beşiktaş’ın galip ayrılacağını düşünüyor.
Misli Yazarı Safa Can Konuksever’inYorumu
Lugano kadro maliyeti ve kadro kalitesi olarak Beşiktaş'ın çok gerisinde bir takım olsa da ilk maçta 3-1'den sonra reaksiyon gösterip beraberlik almıştı. Fenerbahçe eşleşmesinde de sonuna kadar zorladılar, skor ürettiler, ön alanda hızlı hücumlarla hep tehdit yarattılar. Dolmabahçe'deki karşılaşmaya yine kolay geçmeyecektir fakat Siyah-Beyazlılar bence kazanan taraf olacaktır.
Servette – Chelsea: Maç Sonucu 2 (1.44 yerine 1.46)
Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Servette – Chelsea karşılaşmasında Misli yazarı Mert Artun, karşılaşmadan Chelsea’nin galip ayrılacağını düşünüyor.
Misli Yazarı Mert Artun’un Yorumu
Chelsea ilk maçın ilk yarısında zorlandı ancak ikinci yarının hemen başında bulduğu golle rahatladı ve 2-0’lık skorla avantajı eline geçirdi. Servette iyi niyetli mücadele ediyor ancak hafta sonu Wolves deplasmanında 6-2 kazanan Chelsea önünde bu maçta da şansları olduğunu düşünmüyorum. Elinde çok geniş bir kadro olan Maresca bu maçta rotasyon yapacaktır, az gollü bir Chelsea galibiyeti bekliyorum 90 dakika sonunda.
Hearts – Viktoria Plzen: Maç Sonucu X (3.10 yerine 3.16)
Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Hearts – Viktoria Plzen karşılaşmasında Misli yazarı Cengiz İzmitli, karşılaşmanın berabere sonuçlanacağını düşünüyor.
Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Yorumu
Hearts, Çekya'da 90+6'da yıkıldı. Sağdan gelen orta Daniel Oyegoke'nin dizlerine çarpıp ağlara gitti. Plzen daha iyi gibiydi ama Hearts çok kötü değildi. Lige dönüşte Motherwell yenilgisi geldi, son 4 maçın tamamı kayıpla geçilmiş oldu... Oyegoke'nin kendi kalesine attığı gol, rövanştaki tüm planları değiştirecek gibi duruyor. 0-0'la dönülse, zaten sezona kötü girildi, bi' kontrol görebilirdik ama şu an mutlak galibiyet gerekiyor. En önemli gol silahı Lawrence Shankland da maç saati netleşecek. Kartlar hiç iyi değil. TD Steven Naismith basın toplantısında; "90, belki de 120 dakika sonunda..." ile başlayan bir cümle kurdu. Uzun bir gece bizi bekliyor olabilir.
*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.
Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!
Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de EURO 2024’ün heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

Misliden günün şampiyon tercihleri

 

Yazarlar