DiğerMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

08.10.2024 - 13:09 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Carlisle - Wigan Athletic: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Carlisle - Wigan Athletic mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %27’si Wigan Athletic’in galip gelmesini bekliyor.

Misli Editörü Bora Ünal’ın Tercihi: Ev Sahibi 1.5 Alt

Son haftalarda İngiltere’nin en enteresan sonuçlarına imza atan Wigan’ın son 5 maçının 4’ü 0-0 sonuçlandı. Son 6 maçtır da kalelerini gole kapatmış durumdalar. Carlisle ise Lig 2’de 7 puanla 22. sırada. 10 maçın sonunda kalelerinde gördükleri 19 gole de engel olamamış durumdalar. Ayrıca iki takım da kupada ilk maçlarını kaybetti. Aralarındaki güç farkını da göz önüne aldığımızda ben ev sahibi ekibin 1’den fazla skor üretmesini pek olası bulmuyorum. Tercihim ev sahibi 1.5 Alt.

Haberin Devamı

Crawley Town - Wimbledon: 2.5 Üst

Misli bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Crawley Town - Wimbledon mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %39’u karşılaşmanın 2.5 Üst biteceğini düşünüyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Lig 1 ekiplerinden Crawley, kendi liginde 7 maçtır galibiyete hasret. EFL Trophy’de ise ilk maçında sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. Lig 2 ekibi Wimbledon ise daha standart bir performansla ilerliyor. Kupanın ilk maçında Wycombe galibiyeti onlar adına oldukça değerli. Crawley’i de zorlayacaklardır. Ev sahibi de nefes almak için kupada çıkış arayacak. Karşılıklı goller için uygun bir mücadele.

Huddersfield - Barnsley: Maç Sonucu 1

Misli bülteninde yer alan Huddersfield - Barnsley mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %26’sı Huddersfield’ın galip geleceğini düşünüyor.

Misli Editörü Suat Can Yurdum’un Tercihi: Karşılıklı Gol Var

1.Lig ekipleri, EFL Trophy gruplarında karşılaşıyor. Huddersfield, geçtiğimiz ay oynanan gruptaki ilk maçında 2. Lig ekibi Doncaster'e deplasmanda mağlup olmuştu. O maçtan sonra ligde 6 maça çıkan Huddersfield, 2 galibiyet, 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Barnsley ise gruptaki ilk maçında Premier Lig 2 ekibi Manchester United U21'e evinde 3-2 kaybetti. Ligde ve Lig Kupası'nda da dalgalı bir performansa imza attılar. Huddersfield evinde, Barnsley ise deplasmanlarda gol bulabiliyor. Taraf bahsinin riskli olduğu bu karşılaşmada tercihim karşılıklı golden yana.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+100 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları