DiğerMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

13.09.2024 - 13:48 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

B. Dortmund – Heidenheim: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan B. Dortmund – Heidenheim mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %30’u karşılaşmadan B. Dortmund’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Milli ara sonrası Almanya Bundesliga, bu maçla açılış yapıyor. Werder Bremen karşısında golsüz beraberlikle ayrılan Dortmund galibiyeti kaçıran taraf oldu. Özellikle 10 kişi kalmalarına rağmen dirençli bir futbol sergileyen Nuri Şahin'in ekibinin bu iç saha mücadelesinde taraftar gücünü arkasına alarak baskılı bir oyun sergilemeesini bekliyorum. Takıma baktığımızda kart cezası olan savunma oyuncusu Schlotterbeck ile sakatlığı bulunan orta sahadan Reyna kadroda yer almıyor. Heidenheim ise tecrübeli hoca Frank Schmidt önderliğinde bu sezona güzel bir başlangıç yaptı. Özellikle ligde ilk 2 haftada sahadan galibiyetlerle ayrılan konuk ekip üst sıralar hedefini olduğunu göstermiş oldu. Takım olarak hücumda etkili bir futbol sergileyen Heidenheim çıkışını sürdürmek isteyecektir. İleri uçta tecrübeli forvetleriyle baskılı başlayacak olan iki ekip karşılıklı goller bulacaktır.

Haberin Devamı

St Etienne – Lille: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan St Etienne – Lille mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %46’sı karşılaşmadan St Etienne’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Kerim Can Özdal’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

Kadrosunu Ligue 1 seviyesinde güçlendirmeyen Saint Etienne, 3 maçta puan alamayıp gol de atamadı. Kalesinde ise toplam 7 gol gören Saint Etienne'in bu haliyle iyi bir sonuç alacak görüntüsü yok. Orta sahadan Mondoncuit, Boakye ve Ben Old'un sakatlıkları var. 25 günde 7 resmi maç oynayan Lille, milli arada dinlenme fırsatı buldu. Onların da eksikleri var ama kadro daha geniş ve kaliteli olduğu için sorun yaşamayacaklardır. Bu deplasmanda 3 puanı alırlar.

AL Nassr FC – AL Ahli Saudi: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan AL Nassr FC – AL Ahli Saudi kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %6’sı karşılaşmadan AL Nassr’ın galip çıkacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yorumcusu Suat Can Yurdum’un Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Sezona Süper Kupa finalinde aldığı ağır mağlubiyetle başlayan Al Nassr, açılış haftasında aldığı beraberliğin ardından ligdeki ilk galibiyetini Al Fayha’yı 4-1 mağlup ederek aldı. Al Ahli ise ligdeki 2 maçında 1 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı. İki güçlü ekibin karşılaşmasında filelerin karşılıklı havalanmasını bekliyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları