DiğerMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

06.09.2024 - 12:26 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Galler – Türkiye: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Galler – Türkiye mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %33’ü karşılaşmadan Türkiye’nin galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 2

Kestirmeden gideyim, Milli takımımızın bu karşılaşmayı kaybedeceğini öngörmüyorum. İlk tercihim 0-2 çifte şans, oran 1.20. Merkez forvet eksiğimiz olmasına karşılık, riski alarak Ay Yıldızlı takımımızın galibiyetine daha yakın duracağım. Burada da Galler’in istikrarsız bir takım olması devreye giriyor. Cebelitarık’la golsüz berabere kalmış, haziran ayında Slovakya’ya 4-0 mağlup olmuş bir takımla oynuyoruz. Türkiye galibiyetine verilen 2.78’lik oran da fazlasıyla cezbedici geliyor. Neden olmasın?

Haberin Devamı

Kazakistan – Norveç: Maç Sonucu 2

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan Kazakistan – Norveç mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %45’i karşılaşmadan Norveç’in galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Mesut Aydın Kale’nin Tercihi: Maç Sonucu 2 ve 1.5 Üst

Avrupa Şampiyonasına Yunanistan'a play-off'larda kaybederek katılamayan Kazakistan, sonrasında çıktığı 3 hazırlık maçından da yenilgiyle ayrıldı. Uluslar Ligi'nde gruptaki ilk rakibi Norveç. Norveç'te eski günleri arar durumda. Onlarda EURO 2024'e katılamayan takımlar arasında. Ancak rakibi Kazakistan’dan kadro kalitesi ve oyun olarak daha önde. Grubun ilk maçında konuk takımın hata yapmadan kazanmasını bekliyorum.

Fransa – İtalya: Maç Sonucu 1

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Fransa – İtalya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %43’ü karşılaşmadan Fransa’nın galip çıkacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: Ev Sahibi İlk Yarı 0.5 Üst

Fransa güçlü kadrosuyla Uluslar Ligine iyi bir başlangıç yapmak istiyor. İtalya da bu zorlu deplasmanda iyi bir mesaj vermek istiyor. Oldukça yüksek perdeden akıllara 2006 Dünya Kupasını getiren bir klasik bizleri bekliyor. Fransa’da Olise ilk kez kadroda. İtalya savunmasının performansı Mbappe ve arkadaşları karşısında belirleyici olacak. Ben Fransa’nın ilk yarı gol bulacağını düşünüyorum. Oranı da oldukça denemeye değer.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları