DiğerMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

30.08.2024 - 11:55 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe - Alanyaspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Fenerbahçe - Alanyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %51’i Fenerbahçe’nin taraftarı önünde kazanacağına inanıyor.

Misli Yazarı Cengiz İzmitli’nin Tercihi: Maç Sonucu 1 ve Karşılıklı Gol Var

Fenerbahçe, Rize deplasmanında beklentilerin çok üstüne çıkarak 5-0 kazandı. Sakatlıktan dönen Fred attığı 3 golün dışında kusursuza yakın "takım oyunu" oynadı. "Fred, Sebastian Szymanski & İsmail Yüksek" üçlüsünün uyumu zaten üst düzeyde. Edin Dzeko gollerine devam etti; 7 resmi maçta 7 gole ulaştı. Sarı-lacivertlilerde Bright Osayi-Samuel dışında göze çarpan eksik yok... Alanyaspor ise 3 haftayı 2 puanla (2B 1M) geçti. Geçen sezonu 4 beraberlik ve 4 "KG VAR" ile kapatmışlardı. Bu sezon da ilk 3 maçta 3 "karşılıklı gol" izlettiler... Fenerbahçe'nin kadro kalitesi, hafta arasını Avrupa maçı yapmadan sadece bu mücadeleye odaklanarak geçirmiş olması hep pozitif. Alanyaspor da zaman zaman can sıkacak ama gün sonunda kazanamayacak görüntüde... Fenerbahçe kalesinde gol görse de 90 dakika sonunda 3 puana ulaşacaktır.

Haberin Devamı

Inter - Atalanta: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Inter - Atalanta mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %52’si ev sahibinin yanında yer alıyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu: Maç Sonucu 1

Atalanta, Torino karşısında etkili oyuna rağmen sahadan puansız ayrıldı. Ayrıca uzatma dakikalarında Pasalic’in kaçan penaltısı Atalanta için şanssız bir durum olmuştu. Inter, sezona Genoa deplasmanındaki beraberlikle başlamıştı. Sonrası Lecce karşısında geçtiğimiz sezon şampiyonluk getiren oyunu sahaya yansıtan Inter, kolay bir galibiyet elde etti. İlginç bir istatistikle bu maçta Inter, ön plana çıkıyor. İnzaghi, Inter’in başında çıktığı Gasperini’li Atalanta karşısında oynadığı 7 maçın 5’ini kazanırken ikisinde berabere kaldı. Inter, yine güçlü ve rakibi karşısında favori. Inter galibiyeti öneriyorum.

Haberin Devamı

Venezia - Torino: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçenekleri bulunan günün öne çıkan maçlarından Venezia - Torino mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %32’si konuk ekibin 3 puanı alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Yorumu: Maç Sonucu 2

Torino, yeni teknik direktörü Vanoli önderliğinde ilk iki haftada çok daha direkt hücum eden bir takıma dönüştüğünü gösterdi ve zorlu fikstürde Milan deplasmanı ve iç sahada Atalanta'ya karşı 2'şer gol bularak 4 puan topladılar. Zapata önderliğindeki konuk takımdan deplasmanda Venezia'ya karşı galibiyet bekliyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Haberin Devamı

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları