FutbolMisli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

29.08.2024 - 15:23 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları

Beşiktaş - Lugano: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Beşiktaş - Lugano mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %28’i Beşiktaş’ın 90 dakika sonunda galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Beşiktaş’ın ön tarafı ne kadar üretkense, savunma açıkları bir o kadar tedirgin edici. Beşiktaş’ın yıldız oyuncuları Lugano’nun kilidini açacaktır diye düşünüyorum. Önce en yüksek ihtimalin yanında durup “Beşiktaş kazanır” diyorum. Sonrası oyununu nasıl gördüğünüze bağlı. Karşılıklı golün oranı bana cazip görünüyor.

Trabzonspor - St. Gallen: Maç Sonucu 1

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Trabzonspor - St. Gallen mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %56’sı mücadelede Trabzonspor’un galibiyetine oynuyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Aykut Aydın’ın Tercihi: Maç Sonucu 1

Rapid Wien maçlarından sonra Trabzonspor'un iyi bir reaksiyonla İsviçre deplasmanında galibiyeti kaçıran taraf olduğunu düşünüyorum. Aynı istek ve arzuyu iç sahada taraftarı önünde sergilemesi durumunda temsilcimizin gruplara kalacağını düşünüyorum. Trabzonspor kazanır diyorum.

Las Palmas - Real Madrid: Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle & Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Las Palmas - Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %54’ü maçtan konuk ekibin galibiyetle ayrılmasını bekliyor.

Misli Editörü Alper Öcal’ın Tercihi: 2.5 Üst

Las Palmas yeni hocasıyla Sevilla deplasmanında iyi bir sınav vermişti ama Leganes karşısında mağlup oldular. Etkisiz bir oyun oynadılar ve aldıkları riskler cezalandırıldı. Real Madrid ise şoke eden Mallorca beraberliği sonrası evinde Valladolid'i ikinci yarıda oynadığı oyunla kolay geçti. Las Palmas savunmasına karşı zorlanacaklarını sanmıyorum.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Yazarlar