FutbolMisli’de günün en çok oynanan maçları

Misli’de günün en çok oynanan maçları

25.08.2024 - 16:26 | Son Güncellenme:

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!

Misli’de günün en çok oynanan maçları

Rizespor – Fenerbahçe: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Rizespor – Fenerbahçe mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %58’i Fenerbahçe’nin maçı alacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Eğri oturup doğru konuşalım. Çaykur Rizespor oyun anlamında lige en güçlü başlangıcı yapan takımlardan biri. Fenerbahçe ise hala arayışlarını sürdürüyor. Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünsem de taraf bahsinin yanında durmayı tercih etmiyorum. Bence karşılıklı gol olma ihtimali yüksek.

Wolfsburg - Bayern Münih Maç Sonucu 2

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Wolfsburg - Bayern Münih mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %51’i Bayern Münih’in maçı kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Müjdat Mustafa Muratoğlu’nun Tercihi: 2.5 Üst

Hasenhüttl’un çalıştırdığı Wolfsburg, Almanya kupasında Koblenz önünde turu 1-0 ile atlamayı başardı. Sezona ise ligde Bayern karşılaşmasıyla başlayacaklar. Union SG’den Amoura, Kopenhag kalecisi Grabara ve PAOK’tan savunmacı Koulierakis, dikkat çeken hamlelerinden bazıları oldu. Bayern ise Almanya kupasında Ulm’u 4-0 ile geçti ve sezona da Kompany yönetiminde yüksek perdeden giriş yapmak isteyecekler. Palhinha ve Olise transferleriyle biraz kimlik değişimi de dikkat çekiyor. Toplam 2,5 gol üst bu maç için mantıklı gözüküyor.

Real Madrid - Real Valladolid: 2.5 Üst

Misli’de “Şampiyon Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Real Madrid - Real Valladolid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %20’si 2.5 üst seçeneğini tercih ediyor.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in Tercihi: 2.5 Üst

İlk hafta sürpriz bir şekilde puan kaybeden Real Madrid, Real Valladolid karşısında taraftarının büyük desteğiyle kazanacaktır. Rakibin de gol bulma ihtimalini göz önünde bulundurarak Real Madrid galibiyetinin yanında 2.5 gol üstü tercihi de mantıklı olacaktır.

Haberin Devamı

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

Misli’de günün en çok oynanan maçları