Türkiye HaberleriMert Günok: Türkiye en iyisini hak ediyor!

Mert Günok: Türkiye en iyisini hak ediyor!

09.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

EURO 2024’ün en başarılı kalecileri arasında yer alan Mert Günok, “Büyük hayaller kurduk. Gurbetteyken evimizde gibi hissettik. Gönül isterdi ki sonuna kadar gidelim ve bir hayali gerçeğe dönüştürelim, olmadı” mesajını verdi.

Mert Günok: Türkiye en iyisini hak ediyor

35 yaşında olmasına rağmen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın en iyi kalecileri arasında kendini gösteren Mert Günok, Türkiye için çok büyük hayallere sahip olmasına rağmen bunları gerçekleştiremediklerini söyledi, geleceğe dönük mesajlar verdi.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Mert, “Güzel ülkemin güzel insanları... Bizler, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çıktığımız Avrupa Şampiyonası’nda elimizden geleni yapmaya çalıştık. Sizinle beraber büyük hayaller kurduk. Gurbetteyken sizin desteğinizle kendimizi evimizde gibi hissettik. Gönül isterdi ki sonuna kadar gidelim ve bir hayali gerçeğe dönüştürelim, olmadı. Bunun için çok üzgünüz” diye yazdı.

Tecrübeli file bekçisi, gelecekle ilgili de şunları paylaştı:

“Bu takım sizlerinde desteğiyle çıtayı artık daha yukarıya koymalı. Futbolun bu kadar sevildiği güzel ülkemizde, başarı için yıllarca beklemek yerine, hedef her sene şampiyonalara katılmak ve başarılı olmak olmalı. Bunu başaracak gücümüz var. Yeter ki birlik olalım, birlik olduğumuzda neler başardığımıza bakalım. Güzel ülkemiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Ne mutlu Türk’üm diyene.”