GalatasarayMario Hermoso'yu Galatasaray'ın elinden alan telefon görüşmesi!

Mario Hermoso'yu Galatasaray'ın elinden alan telefon görüşmesi!

01.09.2024 - 14:15 | Son Güncellenme:

Mario Hermoso'yu Galatasaray'ın elinden alan telefon görüşmesi ortaya çıktı! İşte transferin arkasında detaylar...

Mario Hermosoyu Galatasarayın elinden alan telefon görüşmesi

Young Boys'a elenmenin şokunu yaşayan Galatasaray, Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek. Avrupa'da ve Süper Lig'de sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarına hız verdi.

Haberin Devamı

Cimbom, bir süredir görüşme halinde olduğu İspanyol stoper Mario Hermoso ile imza aşamasına gelmişti. Dün akşam saatlerinde beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Transfer görüşmeleri Galatasaray'ın lehine olumlu bir yönde ilerlerken sürpriz bir olay yaşandı.

DE ROSSİ BİZZAT GÖRÜŞTÜ

Adana Demirspor - Galatasaray mücadelesi oynandığı saatlerde Roma yöneticileri ve Teknik Direktör Daniele de Rossi, oyuncu ve menajeriyle görüşmeleri sıklaştırdı. Bu anlarda İtalyan teknik adam devreye girdi.

HER ŞEYİ DEĞİŞTİREN TELEFON

Hermoso ile bizzat görüşen De Rossi, yıldız oyuncuyu Galatasaray yerine Roma'ya transfer olmaya ikna etti. İtalyan basınına göre, genç teknik adamdan gelen bu telefon Hermoso'yu çok etkledi ve transfere ikna etti.

Haberin Devamı

ROMA'NIN TEKLİFİ DAHA DÜŞÜK

Galatasaray, Hermoso'ya yıllık 4.5 milyon Euro teklif etmiş ve oyuncunun İstanbul'a uçuş planlamasını yapmaya başlamıştı. Roma ise yıllık 3.5 milyon Euro'ya başarılı oyuncuyu transfere ikna etti.

Galatasaray'da transferlerle ilgilenen Yönetici İbrahim Hatipoğlu ve Sportif Direktör Cenk Ergün, Adana'da maçı tribünde izlerken, yıldız oyuncu tercihini Roma'dan yana yaptı.

BUGÜN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEK

Roma, Mario Hermoso ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. 2019'dan beri Atletico Madrid forması giyen yıldız oyuncu bugün Roma'da sağlık kontrolünden geçecek. İtalyan ekibinin İngiliz savunmacısı Chris Smalling de Suudi Arabistan ekipleriyle görüşme halinde. Transferin gerçekleşmesi halinde Roma, Matts Hummels'e de bir teklif yapmayı planlıyor.