GalatasarayGalatasaray'da sürpriz ayrılık! Tüm paylaşımları sildi

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Tüm paylaşımları sildi

01.09.2024 - 11:20 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor'u 5-1 yenen Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşanabilir. Yıldız futbolcu maçın ardından sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildi.

Galatasarayda sürpriz ayrılık Tüm paylaşımları sildi

Galatasaray'ın Adana Demirspor ile oynadığı maçın ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılıların 5-1'lik net galibiyeti sonrası Hakim Ziyech'tan flaş bir hareket geldi.

Haberin Devamı

TÜM PAYLAŞIMLARI SİLDİ

Galatasaray'ın yıldız oyuncularından Hakim Ziyech, sarı kırmızılılarla bağlarını koparıyor. Faslı oyuncu, geçtiğimiz gün Instagram hesabından paylaşımlarını kaldırırken Galatasaray ile ilgili sadece şampiyonluk kutlamalarından bir tane paylaşımı bırakmıştı. Ziyech, Adana Demirspor maçı sonrasında yeni bir hamle daha yaptı.

Galatasaray ile ilgili kalan son paylaşımını da kaldıran Hakim Ziyech, ayrılık dedikodularını güçlendirdi. Hakim Ziyech, Adana Demirspor maçında yedek kulübesinde beklerken süre alamadı.

FRANSIZ BASININDAN AYRILIK İDDİASI

Öte yandan Hakim Ziyech hakkında Fransız basınından flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Foot Mercato'nun haberine göre; Ziyech, Galatasaray’dan ayrılmak ve eski takımı Ajax'a geri dönmek istiyor.

Haberin Devamı

Galatasarayda sürpriz ayrılık Tüm paylaşımları sildi

Haberde “Hollanda ekibinin de bu transfere sıcak bakıyor. Ancak anlaşmanın tamamlanabilmesi için satış yapılması gerekli” denildi. Suudi Arabistan Pro ekiplerinin de Faslı yıldıza talip olduğu ve transfer döneminin sonlarına doğru bunun da bir seçenek olacağı iddia edildi. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

PERFORMANSI

Yıldız oyuncu, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklarında etkisiyle Sarı-Kırmızılı formayla 23 maçta görev alabildi. Ziyech bu süre zarfında takımına 8 gol, 4 asistle 12 gollük katkı sağladı.