GalatasarayLucas Torreira sürprizi! Galatasaray'ın yıldızına transfer kancası

Lucas Torreira sürprizi! Galatasaray'ın yıldızına transfer kancası

25.08.2024 - 18:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray forması giyen Lucas Torreira ile ilgili çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. Uruguaylı orta sahaya dev kulübün talip olduğu iddia edildi.

Lucas Torreira sürprizi Galatasarayın yıldızına transfer kancası

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın dinamosu Lucas Torreira ile ilgili flaş bir transfer gelişmesi yaşandı. Uruguaylı orta saha oyuncusuna dev kulübün ilgi gösterdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Lucas Torreira için ara transfer döneminde harekete geçilebileceği belirtildi. Arjantin basınında yer alan habere göre; Boca Juniors'ın Galatasaray forması giyen Lucas Torreira'yı transfer etmek istediği kaydedildi.

Boca Juniors Başkanı Juan Roman Riquelme'nin takımı güçlendirmek istediği aktarıldı. Juan Roman Riquelme'nin ocak ayındaki transfer döneminde Lucas Torreira'yı transfer etmek istediği belirtildi.

Lucas Torreira sürprizi Galatasarayın yıldızına transfer kancası

Galatasaray forması giyen Lucas Torreira daha önce yaptığı açıklamada Boca Juniors'a transfer olmak istediğini dile getirmişti. Lucas Torreira açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Boca Juniors'da oynamak için can atıyorum. Bunu tüm ruhumla istiyorum. Riquelme ile sık sık konuşuyorum. Galatasaray'da 2028 yılına kadar yeni sözleşme imzaladım. Bunun Avrupa'daki son kulübüm olacağını biliyorum ve sonrasında Boca Juniors'a gitmek istiyorum."

Haberin Devamı

28 yaşındaki orta saha, bu sezon Galatasaray'da 4 müsabakada forma şansı buldu. Lucas Torreira, bu karşılaşmalarda 345 dakika sahada kaldı ve 2 asist üretti.

Lucas Torreira sürprizi Galatasarayın yıldızına transfer kancası

Uruguaylı futbolcunun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Lucas Torreira'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro.

Montevideo Wanderers altyapısında futbola başlayan Lucas Torreira daha sonra Pescara, Sampdoria, Arsenal, Atletico Madrid ve Fiorentina'da oynadı. Galatasaray, 2022-2023 sezonu başında Lucas Torreira için 6 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Lucas Torreira, Uruguay Milli Takımı'nda 40 karşılaşmada sahaya çıktı.