FenerbahçeFenerbahçe'den transferde büyük sürpriz! Beşiktaş'ın gündemindeydi

Fenerbahçe'den transferde büyük sürpriz! Beşiktaş'ın gündemindeydi

25.08.2024 - 18:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin, uzun süre Beşiktaş'la anılan tecrübeli futbolcuyla görüşmelere başladığı belirtildi.

Fenerbahçeden transferde büyük sürpriz Beşiktaşın gündemindeydi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ferdi Kadıoğlu'nun vedası sonrası stoper transferi isteyen Jose Mourinho'nun bu raporu sonrası sürpriz bir ismin gündeme geldiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin uzun süre Beşiktaş'ın gündeminde yer alan yıldız futbolcu ile masaya oturduğu belirtildi. Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe, Beşiktaş'la da anılan Mario Hermoso için harekete geçti.

Atletico Madrid'den ayrılan 29 yaşındaki stoperin menajeriyle temasa geçildiği belirtildi. Fenerbahçe kurmaylarının, kısa süre önce Mario Hermoso cephesiyle masaya oturduğu aktarıldı. Fenerbahçe ve Mario Hermoso arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedildi.

Beşiktaş'ın daha önce 4 milyon euroluk teklifini kabul etmeyen Mario Hermoso'ya Fenerbahçe'nin sunduğu teklifin ayrıntıları netlik kazandı. Fenebrahçe'nin Mario Hermoso'ya senelik 5 milyon euroluk öneride bulunduğu belirtildi. Öte yandan sözleşme süresinin 3+1 yıllık olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden transferde büyük sürpriz Beşiktaşın gündemindeydi

Mario Hermoso'nun istediği imza parası konusunda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Tecrübeli savunmacının, Fenerbahçe'den 10 milyon euroluk imza parası istediği belirtildi. Fenerbahçe kurmaylarının bu bedeli çok bulduğu ve miktarı aşağıya çekmek istediği kaydedildi.

Real Madrid altyapısında yetişen Mario Hermoso daha sonra Real Valladolid, Espanyol ve Atletico Madrid'de oynadı. Bonservisi elinde bulunan 29 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 25 milyon euro.

Mario Hermoso, İspanya Milli Takımı'nda 5 karşılaşmada süre aldı.