FenerbahçeFenerbahçe'ye Luan Peres piyangosu! Transfer teklifi geldi

Fenerbahçe'ye Luan Peres piyangosu! Transfer teklifi geldi

25.08.2024 - 18:27 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Luan Peres'e ülkesinden talip çıktı. Brezilyalı futbolcu için teklif geldiği belirtildi.

Fenerbahçeye Luan Peres piyangosu Transfer teklifi geldi

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de geleceği henüz netlik kazanmayan Luan Peres ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli takımda kadroda düşünülmeyen Brezilyalı futbolcuya ülkesinden bir talibin daha çıktığı belirtildi.

Haberin Devamı

Brezilya basınından Globo'nun haberine göre; Vasco da Gama'nın Luan Peres'i transfer etmek istediği kaydedildi. 30 yaşındaki Brezilyalı stoper için Fenerbahçe'ye resmi transfer teklifinde bulunulduğu aktarıldı.

Luan Peres için Fenerbahçe'ye sunulan transfer teklifinin mali detayları haberin ayrıntılarında yer almadı.

Fenerbahçeye Luan Peres piyangosu Transfer teklifi geldi

Luan Peres için daha önce Santos, Gremio ve Palmeiras'ın da ilgisinin bulunduğu iddia edilmişti. Sarı-lacivertli kulüpte kalması beklenmeyen 30 yaşındaki stoperle Fransa'dan Brest'in yanı sıra Süper Lig'den Eyüpspor'un da ilgisinin bulunduğu vurgulanmıştı.

Luan Peres, Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de bu sezon maça çıkmadı. 30 yaşındaki stoperin sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Luan Peres'in güncel piyasa değeri 1 milyon 300 bin euro.

Haberin Devamı

Portuguesa altyapısında futbola başlayan Luan Peres daha sonra Santa Cruz-Pe, Red Bull, Ituano, Fluminense, Club Brugge, Santos ve Marsilya'da oynadı. Fenerbahçe, 2022-2023 sezonu başında Luan Peres için 5 milyon 230 bin euro bonservis bedeli ödedi.