FenerbahçeBeşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Hüseyin Yücel: Teklifi kabul ettik

Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Hüseyin Yücel: Teklifi kabul ettik

18.07.2024 - 08:11 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer dönemi penceresi 24 Haziran'da açıldı. Kulüpler kadrolarını güçlendirmek için hummalı bir çalışma içerisinde. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Beşiktaşta ayrılık resmen açıklandı Hüseyin Yücel: Teklifi kabul ettik

Süper Lig ekipleri kadrolarına takviye yapmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

AMARTEY, SUUDİ ARABİSTAN'A GİDİYOR! HÜSEYİN YÜCEL AÇIKLADI

Transfer yapmak için yabancı oyuncuları göndermek zorunda olan Beşiktaş'ta Daniel Amartey'den müjdeli haber geldi. Geçen sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratan ve çoğu maçta taraftarların ıslıklı protestosuna maruz kalan 29 yaşındaki savunmacı Suudi Arabistan'a transfer oluyor.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel yaptığı açıklamada "Daniel Amartey için Suudi Arabistan’dan resmi teklif geldi ve biz kabul ettik" ifadelerini kullandı.


  

 

 

F.BAHÇE, EMRE MOR İLE YOLLARI AYIRIYOR! OYUNCUNUN TEMSİLCİSİ İSTANBUL'DA

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun kadroda düşünmediği Emre Mor ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Sports Digitale'in haberine göre; oyuncunun temsilcisi sarı-lacivertli kulüple görüşme yapmak için İstanbul'a geldi.

PİYASA DEĞERİ 2 MİLYON EURO

26 yaşındaki kanat oyuncusu, geride kalan sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Fatih Karagümrük'te forma giymişti. Emre Mor'un Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Tecrübeli hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon euro.

G.SARAY, RIOS'LA ÖN ANLAŞMA YAPTI İDDİASI!

Galatasaray’ın orta sahada hedeflerinden biri de Richard Rios... Kolombiya Milli Takımı’nda Davinson Sanchez ile birlikte forma giyen ve son olarak Copa America’ya damga vuran bir performans ortaya koyan 24 yaşındaki orta sahanın bonservisi Palmeiras’ta bulunuyor. Galatasaray’ın tıpkı Wendel’de olduğu gibi, Rios operasyonunda da oyuncuyla ön anlaşma yaptığı ve Brezilya kulübüyle pazarlıkları başlattığı ortaya çıktı. (Fanatik)

 

Haberin Devamı
BEŞİKTAŞ'TA DAVID NERES SESLERİ

Beşiktaş, Benfica'nın 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu David Neres'i transfer etmek için harekete geçti. Henüz resmî bir teklif yapılmamış olmasına rağmen, siyah beyazlıların bu transfer için kısa süre içinde Benfica'nın kapısını çalacağı öğrenildi. Brezilyalı yıldızın piyasa değeri 25 milyon euro olarak gösteriliyor. Siyah beyazlı yönetim, Giovanni van Bronkhorst'un çok istediği 27 yaşındaki yıldızı satın alma opsiyonuyla kiralamak niyetinde.

TAM BİR SKORER
Sao Paulo, Shakhtar, Ajax ve Benfica gibi önemli kulüplerde forma giyen tecrübeli oyuncu, kariyeri boyunca çıktığı 281 maçta 74 gol atıp 69 asist yaptı. (Sporx)

F.BAHÇE'NİN GÜNDEMİNE GELEN TERRIER, LEVERKUSEN'LE ANLAŞTI

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Bayer Leverkusen, Martin Terrier transferi için Rennes ile 22 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Haberde takas için konuşulan Adam Hlozek isminin ise Rennes'e gitmeyeceği ve Leverkusen'de kalacağı kaydedildi.

FENERBAHÇE'NİN GÜNDEMİNE GELDİ

Martin Terrier'in adı Fenerbahçe'nin de transfer gündemine gelmişti. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki futbolcunun kulübü Rennes ile sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor. 2020 yılından bu yana Rennes forması giyen Terrier, Fransız temsilcisinde çıktığı 141 maçta 51 gol attı ve 24 asist yaptı.

 

GUELA DOUE'DE İŞLEM TAMAM!

Galatasaray transferde dün istediği haberleri aldı. Sağ bek arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Guela Doue transferinde mutlu sona ulaştı. Rennes ile uzun süren pazarlıklarda rakamı istediği noktaya çeken yönetim, 6 milyon euro + 2 milyon euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı.

1.2 MİLYON EURO ALACAK

21 yaşındaki futbolcu ile 5 seneliğine anlaşan Cim-Bom oyuncuya ise yıllık 1.2 milyon euro verecek. Fildişi Sahilli futbolcunun hafta sonuna kadar İstanbul’a geleceği belirtildi.

Haberin Devamı
TRABZONSPOR'DAN SAVIC ATAĞI! 3 YILLIK SÖZLEŞME MASADA

Bordo-mavili ekip, Atletico Madrid'in tecrübeli stoperi Stefan Savic'i transfer etmek istiyor. Fabrizio Romano'nun haberine göre; Trabzonspor Atletico Madrid'in 33 yaşındaki Karadağlı Stefan Savic'i kadrosuna katmanın hesabını yapıyor. Bordo-mavililerin Stefan Savic'e 3 yıllık sözleşme önerdiği iddia edilirken bu transferde yarın önemli gelişmelerin yaşanacağı ileri sürüldü

ATLETİCO MADRID'DEN İZİN ÇIKTI

Bonservisi Atletico Madrid'de bulunan Savic için İspanyol kulübün Karadağlı stopere transfer görüşmesi yapmak için izin verdiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 33 maça çıkan Savic, gol katkısı yapamasa da özellikle hava toplarındaki üstün performansıyla dikkat çekti. Savic'in İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona eriyor.

NESYRI'DE EN İYİ TEKLİF F.BAHÇE'DEN

Maximin’i İstanbul’a getirerek kanat transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe’de şu anda tek gündem Sevilla’nın forveti En Nesyri... Uzun zamandır Faslı golcü için İspanyol ekibiyle görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertli yönetim istenen bonservisi istediği rakama bir türlü çekememişti. Fenerbahçeli idareciler en sonunda ise Sevilla’ya bir teklif daha yapmış ve beklemeye geçmişti. Bu transfer çalışmasında, Serie A ekibi Roma ile yarışan Fenerbahçe’nin teklifinin daha iyi olduğu ortaya çıkarken, bu detayın sarı-lacivertlilerin elini güçlendirdiği ortaya çıktı. Teknik Direktör Jose Mourinho’nun çok istediği isimlerden biri olan Maximin’i alan yönetim, golcü listesinde de ilk sırada bulunan En Nesyri transferini bitirip Portekizli çalıştırıcının bir talebini daha mutlu sona tamamlamak istiyor.


 

Yazarlar