Süper LigBeşiktaş'ta Aboubakar'la yollar ayrılıyor! İşte yeni takımı

Beşiktaş'ta Aboubakar'la yollar ayrılıyor! İşte yeni takımı

04.09.2024 - 21:47 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Süper Lig'de sezon tüm heyecanıyla devam ederken, kulüplerin transfer çalışmaları da hummalı biçimde sürüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

ABOUBAKAR SÜPER LİG EKİBİNE DOĞRU

 Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Aboubakar'la yollar ayrılıyor. 

TRT Spor'un haberine göre Vincent Aboubakar, Hatayspor'a transfer olmak üzere.


BOCA JUNIORS FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Fenerbahçe'nin transferi için uzun süredir mesai harcadığı Medina'dan kötü haber geldi.

BOCA YİNE REDDETTİ

Boca Juniors, Fenerbahçe'nin Cristian Medina için yaptığı 15 milyon dolar artı sonraki satıştan yüzde 20 pay içeren teklifini reddetti.

KİRALIK TEKLİF KABUL EDİLEBİLİR

ESPN Arjantin'in haberine göre; Fenerbahçe, Medina'yı UEFA kadrosuna yazamayacağı için Boca'nın istediği gibi Ocak ayına kadar oyuncuyu Boca'ya kiralayacak bir formülü kabul edebilir.

BADOU NDİAYE'NİN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, orta saha oyuncusu Badou Ndiaye'yi kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, son olarak Siltaş Yapı Pendikspor'da forma giyen 33 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 2 yıllığına anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Ndiaye'nin, kulüp başkanı Memik Yılmaz'ın katıldığı imza töreniyle kendisini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı belirtilerek, "Badou Ndiaye'e 'kulübümüze hoş geldin' diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz." denildi.

 

Haberin Devamı
SERDAR SAATÇI TRABZONSPOR'DA

Trabzonspor, Serdar Saatçı için Braga'ya 2.5 milyon euro bonservis ödeyecek ve sonraki satıştan yüzde 10 pay verecek.  Serdar Saatçı, Trabzonspor ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayacak. (Yağız Sabuncuoğlu)

 

OOSTERWOLDE'DEN KATAR'A VETO

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde için bir Katar kulübünden gelen 20 milyon euroluk teklifi kabul etmedi. Böylece Hollandalı sol bekin takımda kalması kesinleşti.

GALATASARAY'A OSİMHEN'DEN SONRA BİR DÜNYA YILDIZI DAHA

Galatasaray'dan üst üste hamleler geliyor! Dünya yıldızları Türkiye'ye akın ediyor...

100 milyon euro'luk piyasa değeri olan Victor Osimhen'in transferinden sonra şimdi de Manchester United'ın yıldızı gündemde.

ESPN'nin haberine göre sarı-kırmızılılar, Carlos Casemiro'nun transferi için kolları sıvadı.

Haberde, haftalık 300 bin pound'dan fazla maaşla kulübün en çok kazanan futbolcularından biri olan Casemiro'nun maaş talepleri Galatasaray için sorun olacağı belirtildi.

Sarı kırmızılı takım, Manchester United Casemiro'nun 21.6 milyon euro'luk yıllık maaşının bir kısmını karşılarsa Brezilyalı oyuncuyu kiralayacak.

Aynı anda birden fazla orta saha ile görüşen Galatasaray, UEFA'ya bildireceği kadro için transferleri gün içinde bitirmeye çalışıyor.

Haberin Devamı
SELÇUK İNAN, GALATASARAYLI YILDIZI İSTEDİ!

Trendyol Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarına devam ediyor...

Sporx'te yer alan habere göre Selçuk İnan'ın takımı Gaziantep FK, Taylan Antalyalı'yı kadrosuna katmaya çok yakın.

SELÇUK İNAN BİZZAT GÖRÜŞTÜ

Teknik direktör Selçuk İnan'la bir görüşme yapan Taylan'ın da Gaziantep ekibine imza atmak istediği öğrenildi.

29 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'da 102 maça çıktı ve 2 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

FENERBAHÇE'YE ÖNERİLMİŞTİ! BAŞAKŞEHİR TRİPPİER İÇİN DEVREDE

Trendyol Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Başakşehir, Premier Lig'den transfer yapıyor...

Sports Digitale'ın haberine göre Başakşehir, daha önce Fenerbahçe'ye de önerilen Kieran Trippier için devreye girdi...

Yıldız oyuncuyu elinden çıkarmak isteyen Newcastle United, transfer için tüm kolaylıkları sağlayacak.

Geçtiğimiz sezon toplamda 39 maça çıkan tecrübeli sağ bek 1 gol, 11 asistlik skor katkısı üretti.

33 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeriyse 10 milyon euro olarak görünmekte.

GALATASARAY'DA GÜNDEM STOPER! FRANSA'DAN GELİYOR

Victor Osimhen'in gelişiyle birlikte 3-5-2 oynayacağı iddia edilen Galatasaray, stoper transferi için operasyon düğmesine bastı...

Nico Schira'nın haberine göre sarı-kırmızılılar, Lille'in stoperi Alexsandro Riberio ile ilgileniyor.

25 yaşındaki stoper, bu sezon Lille formasını 7 maçta giydi ve 660 dakika sahada kaldı.

Alexsandro Ribeiro'nun Lille ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. Brezilyalı stoperin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Flamengo altyapısında yetişen Alexsandro Ribeiro daha sonra Resende, Prainse, Amora ve Chaves'te oynadı. Lille, 2022-2023 sezonu başında Alexsandro Ribeiro için 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı
OLIVEIRA, OLYMPIAKOS İLE ANLAŞTI

Galatasaray'da Sergio Oliveira ile yolların ayrıldığı öne sürüldü. Okan Buruk'un planları arasında yer almayan Sergio Oliveira için Yunanistan basınından sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

SDNA'nın geçtiği habere göre Olympiakos, Sergio Oliveira'yı transfer etti. Haberde Portekizli orta saha ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Yunanistan ekibinin, deneyimli isim için ödeyeceği bonservisten ise bahsedilmedi.

Galatasaray, Sergio Oliveira'yı 2022-23 sezonu başında Porto'dan 3 milyon euro karşılığında transfer etmişti. 32 yaşındaki futbolcunun Sarı-Kırmızılılarla 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu.

BURAK KAPACAK İLE YOLLAR AYRILIYOR

Fenerbahçe'de Burak Kapacak ile yollar ayrılıyor. Süper Lig'de oynama izni bulunmayan 24 yaşındaki kanat oyuncusu için alt liglerden teklifler geldi ve Sarı-Lacivertliler de bunu kabul etti. Burak hangi kulüple anlaşırsa Fenerbahçe izin verecek. (Fotomaç)

ZİYECH İÇİN FESİH İDDİASI

Foot Mercato'da yer alan habere göre; Ziyech, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor. Al-Gharafa da dahil olmak üzere Katar'daki kulüplerle ileri düzeyde görüşmelerde bulunuyor. Al-Gharafa da dahil olmak üzere Katar'daki kulüplerle ileri düzeyde görüşmelerde bulunuyor. Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Sonuç yakında bekleniyor. Galatasaray'la olan sözleşmesini feshedecek.

Öte yandan Yunan basınından Sportime'ın haberine göre; Hakim Ziyech'in Yunanistan temsilcisi Olimpiakos ile görüştüğü kaydedildi. Hakim Ziyech ile Olimpiakos arasındaki görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı vurgulandı.

31 yaşındaki Ziyech'in Galatasaray ile 1+1 yıllık daha kontratı bulunuyor. Geçtiğimiz sezon takımı ile 23 maça çıkan Ziyech, 8 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Başarılı futbolcu bu sezon ise 4 maçta şans bulabildi.

Haberin Devamı
FENERBAHÇE MEDINA TRANSFERİNDE ISRARCI

Arjantin basınından TNT Sports'un haberine göre; Fenerbahçe'nin Cristian Medina transferinde Boca Juniors ile görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. 22 yaşındaki orta saha için sarı-lacivertli takımın yeni bir transfer teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Cristian Medina için yaptığı yeni teklifte oyuncuyu şimdi transfer etmek istediğini Boca Juniors'a ilettiği aktarıldı.