Süper LigGalatasaray'da Okan Buruk'tan çifte transfer müjdesi!

SON DAKİKA | Galatasaray'da Okan Buruk'tan çifte transfer müjdesi!

11.09.2024 - 15:29 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de yaz transfer penceresi 13 Eylül'de kapanacak. Kulüpler, teknik adamların talepleri doğrultusunda takviye için çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik...

Galatasarayda Okan Buruktan çifte transfer müjdesi

13 Eylül'de kapanacak olan transfer dönemi öncesinde kulüplerin çalışmaları hummalı biçimde sürüyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

megaphone

Günün öne çıkan transfer haberleri

OKAN BURUK'TAN ÇİFTE MÜJDE

Bir yandan Nicola Zalewski'yi renklerine bağlamak için Roma ile görüşen Galatasaray, diğer yandan da başka takviyeler için çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler aktarırken müjde de verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Galatasaraylı İş Adamları ve Sanayicileri Derneği'nin düzenlediği panele katıldı ve şu açıklamayı yaptı:

Bugün bir transferin açıklanmasını bekliyorum. Cuma gününe kadar bir transfer daha yapmak istiyoruz. (Fanatik)

GALATASARAY'DAN ONYEDIKA HAMLESİ! 5 YILLIK ANLAŞMA

Galatasaray yönetiminin orta saha transferi için Onyedika ile 5 yıllık anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. Ön libero ağırlıklı olmak üzere stoper ve merkez orta saha bölgelerinde oynayabilen Nijeryalı yıldız, Galatasaray'a gelmeyi kabul etti. Ancak bu transferde bir engel var o da oyuncunun kulübü Club Brugge.

Galatasaray'ın oyuncu için kiralık+opsiyon olmak üzere 11 milyon Euro'luk bir teklif sunduğu iddia ediliyor. Club Brugge'un isteği ise 17 milyon Euro civarlarında. Belçika ekibi ile görüşmelerini devam ettiren yönetim, oyuncunun transferi konusunda şartları zorluyor. Teklif kabul edildiği takdirde oyuncunun 5 senelik bir sözleşme imzalayacağı belirtiliyor. (Fanatik)

 

 

LAGE, İSMAİL YÜKSEK'İ BEĞENDİ, BENFİCA HAREKETE GEÇTİ!

Kerem Aktürkoğlu için A Milli Takım'ın İzlanda maçını izleyen Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, hat-trick yapan yıldızının yanı sıra İsmail Yüksek'i çok beğendi. 48 yaşındaki Portekizli teknik adamın talebiyle oyuncuyu listesine ekleyen Portekiz ekibinin ara transfer döneminde ya da yeni sezonda 25 yaşındaki ön libero için teklif yapmayı planladığı da gelen haberler arasında.

Teklifin yapılması durumunda Kerem ve Orkun'un da İsmail'in transferinde önemli rol oynayabileceği ifade ediliyor. Fenerbahçe ile 3 yıl daha kontratı bulunan yıldız futbolcunun da şartların oluşması halinde Avrupa'da forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi. (Takvim)


 

 

Haberin Devamı
ZALEWSKİ'YE 12 MİLYON EURO

Galatasaray’da Nicola Zalewski seferi. Sarı-kırmızılılarda yöneticiler İbrahim Hatipoğlu ve Abdullah Kavukçu ile Sportif Direktör Cenk Ergün Zalewski transferine nokta koymak için dün özel uçakla Roma’ya gittiler.

22 yaşındaki futbolcu Galatasaray’a gelmek için ikna olurken Roma ile son detayların ele alındığı belirtildi. Polonya Milli Takımı’nda da forma giyen kanat oyuncusu için Cim-Bom’un 12 milyon euroya kadar çıktığı belirtildi.

Kapıyı 16 milyon eurodan açan İtalyan ekibinin bu rakamı kabul ettiği ödeme detaylarının taraftar arasında ele alındığı belirtildi. Galatasaray 4 senelik anlaşma sağladığı genç yeteneğe ise yıllık 2 milyon euro verecek.

BEŞİKTAŞ'A NAPOLİ'DEN SOL BEK

Sol bekte Artur Masuaku haricinde alternatifi bulunmayan Beşiktaş, bu bölgeye bir Portekizli getirerek takımı güçlendirmek istiyor. Napoli’den Mario Rui’yi radara alan Kara Kartal son temasları yapıyor. Beşiktaş, Napoli’nin 33 yaşındaki sol bekini gündemine aldı.

Napoli ile 2026 yılına kadar kontratı bulunan Portekizli için Beşiktaş’ın önceliği de kiralık sözleşme olacak. Bu sezon transferde Portekizli etkisi görülen Siyah-Beyazlılar’da, transferin de bu isimle kapanması bekleniyor. Mario Rui daha önce Başakşehir ve Fenerbahçe’ye de önerilmiş; iki kulüp Portekizli oyuncuyu gündemine almamıştı. Beşiktaş’ın, Daniel Amartey ve Jean Onana ikilisinden birini gönderip Mario Rui’yi kadrosuna katmayı planladığı ifade edildi. (Fanatik)

TRABZONSPOR'DA HEDEF LESCANO

Trabzonspor, Arjantin’in Argentinos Juniors Kulübü’nde forma giyen 22 yaşındaki Alan Lescano’ya odaklandı. Arjantinli futbolcu için resmi teklif yapan Trabzonspor, oyuncunun bonservis bedeli konusunda kulübüyle pazarlıklarını sürdürüyor.

Argentinos Juniors’ın Lescano için 5 milyon Euro’nun üzerinde bir bonservis bedeli talep ettiği belirtiliyor. 8 numara pozisyonunda oynayan başarılı oyuncu için teknik direktör Şenol Güneş de onay verdi. (Fanatik)

Haberin Devamı
Yazarlar